Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
Misi1979
őstag
válasz
spedyboy #23432 üzenetére
Szívesen veszem véleményedet, konkrét kritikádat a szöveggel, a cikkel kapcsolatban, ugye jó az, ha olyan embertől hall az ember véleményt, aki maga is ír, alkot.
A konkrét cikkhez nem nyúltam hozzá megjelenése óta, nem volt vele semmilyen célom, sem az, hogy reklámozzak valamiféle terméket, sem az, hogy saját szolgáltatásomnak nyújtsak holmi burkolt marketing-tevékenységet. Pláne olyan szolgáltatásnak, ami önmagában is kicsit "gáz". Csupán érdekesség kedvéért ütöttem össze kb. fél óra alatt.
Nem azzal van a gondom, hogy miről írsz, hanem hogy hogyan teszed. Természetesen nem kötelező egymás írását olvasni, elemezgetni pláne. De ha alkotsz, azt tedd körültekintéssel!
"Mivel töben is kérdezték hogy hogyan kell iTunes ban ezt azt ezért gondoltam irok rola egy cikket!"
Első mondatod. Tanult embernek ez fáj. Sőt, a legtöbb ember ennél a mondatnál hagyja abba a blogod olvasását és elkönyvel téged valaminek, ami nem vagy és amilyennek valószínűleg nem is szeretnél tűnni.
Téma lezárva részemről. Marketing: a spedyboy által említett cikk elérhető adatlapomról
-
válasz
spedyboy #23432 üzenetére
Csak egyet emelnék ki: "/Ha nincs kedved baszakodni vele akkor megcsinálom én/", amíg ilyeneket írsz, senki nem vesz komolyan, ez nem poénos, bár biztos van, akik szerint az, attól függ, ki a célközönséged... Engem ha ezzel a szöveggel fogadnának egy szervízben, hátat fordítanék azzal, hogy beszélj így any*ddal (már bocsánat).
Hozzáteszem, dicsérendő, hogy legalább próbálkozol valamivel, sokan még a fáradtságot sem veszik az ilyen dolgokra.vadászcsiga: igen, párszor próbálkoztam, leettem róla, tűzfal, router, stb konfig után sem ment normálisan se iPad 2-vel, de iPHone 4-el. Marad a dock és a kábel
-
Misi1979
őstag
válasz
spedyboy #23344 üzenetére
Nem szokásom ilyesmit kritizálni, de az oldalad minden szempontból kritikán aluli.
Egyszerűen nem tudsz írni, fogalmazni, nem biztos, hogy erőltetned kellene. Persze értem én, kell valami tartalom, amivel odacsábítod az embereket, hátha igénybe veszik a szolgáltatásaidat: "jailbreak és fizetős progik és játékok felrakását, pénzért."
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Független CSERE IS
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB natúr titán (2025.04.11-ig garancia, 100% akku)
- iPhone 13 mini pink / rozsaszin 128Gb
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro 128GB Blue TiTanium ! 3 Hó Jótállás
- gyakorlatilag ÚJ Apple iPhone 15 Pro Max 1TB Natural Titanium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA