Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dwarves
újonc
válasz
norbi2010
üzenetére
Helloka!
Itthon magyar boltból eu modellt 192k ért lehet megvenni a legolcsóbban... Így a külföldi ebay is drágább és rizikós így kilőve. Aprón meg ugyan ez vagy drágább ajánlat van... Egyenlőre nem lehet mocorogni semerre ez a legjobb /legolcsóbb ajánlat.
Ami érdekelne még: teljesen mind1 honnan származik az ipad, és hogy honnan/kitől veszed, ha fóliás vadonat új készüléket veszek, azt gariztatja kötelezően minden normális magyar hivatalos szervíz? Istyle stb.... Mert akkor az se fontos hogy ki milyen számlával adja....
-
Dwarves
újonc
Sziasztok. Szeretnék beszerezni egy ipad pro 10.5 2017 modellt, (ha jól láttam ez a legújabb), és kellene egy kis infó honnan tudnám megvenni a legolcsóbban, hol érdemes nezelodni, vadászni, esetleg hol szokott akcióba, learazas lenni?? Arukereso 192k összeget dobott ki, jó lenne ennél olcsóbban megvenni. (sima wifi 64gb elég nekem)
Más: honnan lehet tudni hogy ha magánszemélytől van ipad vásárlás (ami bontatlan, fóliás, eu modell) , hogy ha bármi is van vele műszakilag, azt gariztatásnál elfogadja majd barmelyik istyle bolt)?
-
Dwarves
újonc
Sziasztok. Szeretnék beszerezni egy ipad pro 10.5 2017 modellt, (ha jól láttam ez a legújabb), és kellene egy kis infó honnan tudnám megvenni a legolcsóbban, hol érdemes nezelodni, vadászni, esetleg hol szokott akcióba, learazas lenni?? Arukereso 192k összeget dobott ki, jó lenne ennél olcsóbban megvenni. (sima wifi 64gb elég nekem)
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest