Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Felzárkóztatná a HDD-ket az SSD-khez a Western Digital
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A processzorpiac legzsírosabb szegmensei húzzák az AMD-t
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autóhifi
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dwarves
újonc
válasz
norbi2010
üzenetére
Helloka!
Itthon magyar boltból eu modellt 192k ért lehet megvenni a legolcsóbban... Így a külföldi ebay is drágább és rizikós így kilőve. Aprón meg ugyan ez vagy drágább ajánlat van... Egyenlőre nem lehet mocorogni semerre ez a legjobb /legolcsóbb ajánlat.
Ami érdekelne még: teljesen mind1 honnan származik az ipad, és hogy honnan/kitől veszed, ha fóliás vadonat új készüléket veszek, azt gariztatja kötelezően minden normális magyar hivatalos szervíz? Istyle stb.... Mert akkor az se fontos hogy ki milyen számlával adja....
-
Dwarves
újonc
Sziasztok. Szeretnék beszerezni egy ipad pro 10.5 2017 modellt, (ha jól láttam ez a legújabb), és kellene egy kis infó honnan tudnám megvenni a legolcsóbban, hol érdemes nezelodni, vadászni, esetleg hol szokott akcióba, learazas lenni?? Arukereso 192k összeget dobott ki, jó lenne ennél olcsóbban megvenni. (sima wifi 64gb elég nekem)
Más: honnan lehet tudni hogy ha magánszemélytől van ipad vásárlás (ami bontatlan, fóliás, eu modell) , hogy ha bármi is van vele műszakilag, azt gariztatásnál elfogadja majd barmelyik istyle bolt)?
-
Dwarves
újonc
Sziasztok. Szeretnék beszerezni egy ipad pro 10.5 2017 modellt, (ha jól láttam ez a legújabb), és kellene egy kis infó honnan tudnám megvenni a legolcsóbban, hol érdemes nezelodni, vadászni, esetleg hol szokott akcióba, learazas lenni?? Arukereso 192k összeget dobott ki, jó lenne ennél olcsóbban megvenni. (sima wifi 64gb elég nekem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mesterséges intelligencia topik
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Felzárkóztatná a HDD-ket az SSD-khez a Western Digital
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- iPad Pro M2 12.9" 128GB Wifi/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4730
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Apple iPad 8 (2020) 10.2 128GB 91% akku + utángyártott érintőceruza
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- MacBook Air 13" M2 / 256GB / 8GB midnight (éjkék) / 96% akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest