Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
üdv!
ipad mini 3-om tabletem 28.000ft-ért javítanák, szerintetek megéri javíttatni?
vagy ennyiért lehet kapni amúgyis használtan? -
Djuree
félisten
üdv!
bp.-en hova érdemes vinni ipad mini 3-at javíttatni?
nem egyszerű baja lehet, valszeg alaplap lesz, szal olyan hely kéne akik jobban értenek hozzá és esetleg alaplapi hibát is fel tudnak deríteni nem csak mondjuk érintőt cserélni.valami jó maszek talán jobb is mint a hivatalos szerviz...legalábbis ez a tapasztalat.
-
Djuree
félisten
válasz
Alex91 #16559 üzenetére
pont dolgozni (is) jó nekem. elfér a nagyobb zsebemben is, nem feltűnő ha kézben tartom, válltáskában is elfér kényelmesen. ha nagy méret kell akkor laptopot viszek, annak van billzete is. otthon meg ágyban jó netezni, filmet nézni, játszani is esténként. a nagyobb már nem lenne ilyen kényelmes "viselet".
hát igen, kinek mi a jobb....de én nem tudom elképzelni hogy ne lenne célközönsége.
-
Djuree
félisten
válasz
Alex91 #16554 üzenetére
hogyne lenne sikeres? többen veszik mint a nagyot. az én ismerettségi körömben van 5 mini, 1 nagy. és gondolom nem nálam van ez csak így. sokkal használhatóbb a kicsi. én nagyon nem örülnék ha kivezetnék. páromnak 1-ese van nekem 3-as, ha majd jön az 5-ös cserélek és páromnak adom a 3-ast.
-
Djuree
félisten
ipad mini 5 lesz? mit lehet tudni?
-
Djuree
félisten
válasz
LilProphet90 #16541 üzenetére
csak azért kérdem mert van mini 1 meg 3 a családban és azoknak a tokjai kompatibilisek egymással, teljesen.
a mini 4 nagyobb mint a mini 3? mert ebayen a tokoknál mindent írnak, onnan nem tudom eldönteni. -
Djuree
félisten
srácok az ipad mini 4 tok jó a mini 1-hez? egyforma a méretük?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Apple asztali gépek
- Reklámblokkolók topikja
- OLED TV topic
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Yettel topik
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- Samsung Galaxy Tab A 10.1 2/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest