Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrPurple15
csendes tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Úgy gondolod jobb vétel lenne? Az Airt nemrég láttam élőben, nagyon tetszett...bár őszintén a 17-es prot még nem próbáltam ki sehol sem
-
MrPurple15
csendes tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
köszi a válaszokat!
Viszont most újra gondolkodóba estem, az ipad air 161 ezer, lehet mégis megérné azt a 21 ezer felárat
-
MrPurple15
csendes tag
Sziasztok!
Ipad vásárlás előtt állok, főleg multimédia fogyasztásra, internet, youtube, streaming szolgáltatók (Netflix, HBO GO) és tanulásra használnám, alkalmanként egy kis játék.
Az új Ipad 10,2 128gb-ot meg tudnám vásárolni 139 ezer forintért, a kérdésem az lenne, hogy 2, vagy 3gb rammal szerelt, vagy mindkét változatban elérhető? Mert a viszonteladók oldalain mindenhol 2gb-ot írnak, viszont itt és pár másik fórumon olvastam, hogy 3gb...
További kérdésem pedig az lenne, hogy megérné ennyi pénzért a 128-as változat? 32-es nem játszik offline tartalmak miatt, szemezgettem az Air-rel is, de azt már túl drágának érzem.
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- MÁV topic
- Microsoft Edge
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Macska topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Viszont most újra gondolkodóba estem, az ipad air 161 ezer, lehet mégis megérné azt a 21 ezer felárat