-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrojDtroll
veterán
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Úgy is volt, hogy cserélni fogják és nem fog menni a touchID. Meglepődtem amikor mondták, hogy minden megy, ezért kérdeztem rá. Ekkor azt mondták, hogy maradt a cpu, csak reball történt.
Folytatás: Szervíz után folyamatosan újraindult, rosszul tették rá vissza az aksi csatlakozót elvileg.

-
DrojDtroll
veterán
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Megvolt a javítás, Egy cpu reball-ért kérték 38 ezret. Mennyire reális ez? Mellesleg az eszköz azóta folyamatosan újraindul. Visszavittem, most garanciában intézik.
-
DrojDtroll
veterán
Sziasztok!
Adott egy iPad A 1893 modell.(2018) Töltés közben videót nézva kifagyott. Megállt a kép, nem lehetet még lelockolni sem. Home-gomb + képernyő kikapcsoló gombot folyamatosan tartva újraindítottam. Újraindult sikeres bekapcsolás, majd videó nézés közben meg ugyan ez. A reakcióm ugyan az volt, csak ezúttal nem juttok csak az apple logóig. Elsötétült és azóta semmire nem reagál. Töltés közben 0.7W fogyasztást mértem több kábellel és töltővel is kipróbálva. Ötlet valakinek, hogy mi lehet a gond? Javítható? Hogyan?
-
DrojDtroll
veterán
Sziasztok!
Meg lehet valahogy oldani, hogy ipad-en is le lehessen tölteni a sorozat részeket az hbo go alkalmazasban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One mobilszolgáltatások
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- World of Tanks - OFF topic
- ASUS notebook topic
- Tesla topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- reMarkable 2
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest