- TCL LCD és LED TV-k
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- Apple MacBook
- Tavaszi zsongásban érkező hardverek
- Azonnali fotós kérdések órája
- XMLTV EPG letöltő progi
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CarryPotter
tag
Sziasztok! Android után készülök teljesen átállni ios-re. Vissza, mert Ip5s-ig az összes Iphone megvolt ami megjelent, most viszont már fejlődött annyit az alma, hogy ideje visszatérnem (nagyon tetszik az ios15). Nos, a mobil részt nem is említeném, de egy ősrégi tabletet használok 2014 óta a mai napig hibátlanul (ami mondjuk döbbenetes, mert egy Samsung Tab S 10.5wifi + cellularról van szó), és ezzel kapcsolatban lenne 2 elég fontos kérdésem, amit nem említettem, a kinézettem egy Ipad Air 4 legalább 128gb de ink 256os. Szóval, lehet-e ezzel torrentezni? Illetve sok mindent olvastam már a hangszóróiról, de nem tiszta: akkor ez most 2 hangszórós stereo, vagy mi a szösz? Ez a kettő elég fontos lenne, mert netflixre is lenne használva, de megelőznék egy gondolatot, nem zavar a képarány és a két fekete sáv alul felül, tehát ugorjunk, sokkal inkább aggaszt, hogy szól-e legalább olyan jól mint az én 7éves masinám?! Minden nap használnám munkára is, de erre tudom hogy alkalmas szóval ez nem téma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Horgász topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 600w
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 512 GB/ 1TB SSD 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest