Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Philips LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Pánik a memóriapiacon
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hadam98
senior tag
válasz
CarryPotter
üzenetére
Szia,
A torrent megoldható végülis iPad készüléken viszont én nem javaslom. A legjobb módszer, hogy veszel egy NAS-t és úgy már könnyen tudsz azon keresztül tölteni bármit telefonról és iPad-ról is. A Plex szerver akkor megy amikor akarod és az egész család eléri. Kicsit drága, 100 körül van de csak egyszer kell megvenni. Utánna az összes Apple termékre ott az Infuse ami magasan a legjobb, ha van aki nem Apple készülékről nézi akkor ugyan úgy ott a Plex hiszen az Infuse Plex szervert használja, legalábbis így a legjobb. Irj nyugodtan segítek és ezek után garantálom senki nem fog vissza váltani se Android se Windows gépekre, mert a NAS(Plex)+Infuse kombó magasan ver mindent.
Az iPad Air 4 tegnap jött meg, sztereo hangszóró és Infuse is magasan a legjobb arra is. Gyönyörű kép és hang
-
hkari
őstag
válasz
CarryPotter
üzenetére
A régi tabnál biztosan jobban szól. A Tab S6-nál már roszabbúl, de azért az 4 hangszórós, és sokkal újabb mint a 2014-es TAB S.
-
moleculez
veterán
válasz
CarryPotter
üzenetére
Torrentet nem használok (iPadon
), a hangja teljesen rendben van, szerintem jól szól. Atlosan van a 2 hangszóró (bal felül, és jobb alul, de lehet hogy fordítva
), szóval minden nézetben kap valamiféle sztereo hatást. Igaz, én 80%-ban fülessel használom. -
válasz
CarryPotter
üzenetére
Torrentezni nem lehet, max valamilyen böngészős marhasággal..
Hangszóróból kettőt kapott amik fektetett módban stereot nyomnak(két hangszórórács csak dísz rajta), élőben nem hallottam. de van itt pár tulaj már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), a hangja teljesen rendben van, szerintem jól szól. Atlosan van a 2 hangszóró (bal felül, és jobb alul, de lehet hogy fordítva
), szóval minden nézetben kap valamiféle sztereo hatást. Igaz, én 80%-ban fülessel használom.