Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- Bakelit, Vinyl lemezjátszó
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
+Techno+
tag
Értem végül ma vettem egy ezcap328 QUADA Live Switch-et (ez 4 HDMI jelet is fogad )és ez lesz OBS-el marad akkor a MacBook pro variáció azért örültem volna ha van erre applikáció vagy valami OBS alternatíva. Mindenesetre egy kamerához az általad írt programot is kipróbálom.
Köszönöm a válaszokat.
-
+Techno+
tag
Sziasztok!
Kissé kacifántos lesz a kérdésem de hátha valaki megtudja válaszolni.
iPad Pro 6th gen. (2022)-em van.
Szóval szeretnék videót rögzíteni a következőképpen. Adott egy MILC Sony ZVE10 és ezt illetve egy GoPro 11-et (van media mod kiegészítőm) akarok összekötni az iPad-el. Van olyan applikáció ami tud kezelni két videójelet? És felvenni? Kb mint az obs (stremelni nem akarom) úgy képzeltem hogy a két HDMI jelet egy JVA06 - kártyába továbbítom és ezután type C vel vinném tovább vagy HDMI -to-type C kábelel gondolom függ hogy a kártya kimenete milyen. Na de iPad en mivel rögzítem a két kamera jelét?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 12.9 (6. generáció, 2022) 256GB Wi-Fi (bontatlan, számlával)
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4463, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest