Hirdetés
- OLED TV topic
- Fali konzol lapos tévékhez
- Projektor topic
- ASUS blog: hőmérséklet-csökkentés a gamer notebookokban
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meridius11
aktív tag
válasz
Amilo02
üzenetére
Ipad 9 genhez tudtok ajánlani üvegfóliát? Lényeg hogy minél jobban hozza a gyári üveg érzetet.
(legyen rajta rendes oleofób bevonat) Spigennel szemeztem, telefonoknál jó velük a tapasztalatom, viszont elég drága esetleg van más olcsóbb alternatíva? Ha nagyon nincs, maradok náluk. -
Meridius11
aktív tag
Sziasztok! iPad 9th genhez tudtok javasolni olcsó USB-C-Lightning kábelt amivel biztosan megy a 20W töltés és az adatátvitel? Gyanús, hogy a pár hónapos iPadhez amit használtan vettem hamis kábelt adtak, mert kb. 10 óra mire feltölt.. (ez a videó is ezt erősíti meg)
-
Meridius11
aktív tag
iPad 9-hez tudtok esetleg ehhez hasonló, farmer/szövet borítású tokot? Az ESR Rebound Hybrid mágnesként gyűjti az ujjlenyomatokat, ennyi pénzért nagy csalódás.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Spiegen Rugged Armor Pro tok PS Portal-hoz
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(legyen rajta rendes oleofób bevonat) Spigennel szemeztem, telefonoknál jó velük a tapasztalatom, viszont elég drága esetleg van más olcsóbb alternatíva? Ha nagyon nincs, maradok náluk.