Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazika
senior tag
Sziasztok!
Akinek van sima iPadje tőlük kérdezném, hogy mennyire zavaró, hogy nem laminált a kijelző? Nagyon észrevehető? Köszi.
-
Lazika
senior tag
Hali! tudom kicsit hülye kérdés, de ha veszek egy lightning to hdmi adaptert, és rádugom a tvre azzal tudok nézni tvn apple tv+-os műsorokat ugye? Az egyik oldalon azt írták, hogy nem jó netflixre stb...amit nem értem miért ne lenne jó. Tudok ajánlani esetleg ilyen adaptert ami nem 18K? Köszi
-
Lazika
senior tag
Sziasztok! iPad air-hez tudnátok ajánlani egy lightning usb adaptert, hogy a pendriveomat tudjam használni vele? Vagy nekem egy lightning usb hub is jó lenne. Köszi
-
Lazika
senior tag
Sziasztok! Köszi a válaszokat. En is az uj air es a regi pro kozott agyalok. A pro motion nem erdekel, viszont az air memoriaban gyengebb, de prociba erosebb meg jatekokban hosszutavon, nem? Koszi
-
Lazika
senior tag
Sziasztok! iPadet szeretnék vásárolni. Netezésre, youtubra, néha filmezésre és játékra. Melyiket ajánlanátok a kettő közül az uj sima ipadet vagy az airt? Az új 10.2-es ipad játékok terén mennyire időtálló a régi proci miatt? Köszi
-
Lazika
senior tag
Sziasztok. Ipad vasarlasan gondolkozom bar nem tudom iphone melle van e ertelme venni. Igazabol laptop helyett kene. Az lenne a kerdesem,hogy megoldhato valahogy, hogy pendrivot csatlakoztatni hozza? Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11" hibátlan dobozos 2026.11.22. iStyle jótállás
- Apple iPad 8 32GB Wifi Space Grey Színben 6 Hónap Jótállással
- Eladó iPad Air 5. generáció (2022) + Apple Pencil 2 + 3 db extra hegy
- IPAD AIR 4 (2020) Wifi+Cellular 256GB, világos zöld, garanciával, üzletből
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest