Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- potyautas: A teljesség igénye
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazika
senior tag
Sziasztok!
Akinek van sima iPadje tőlük kérdezném, hogy mennyire zavaró, hogy nem laminált a kijelző? Nagyon észrevehető? Köszi.
-
Lazika
senior tag
Hali! tudom kicsit hülye kérdés, de ha veszek egy lightning to hdmi adaptert, és rádugom a tvre azzal tudok nézni tvn apple tv+-os műsorokat ugye? Az egyik oldalon azt írták, hogy nem jó netflixre stb...amit nem értem miért ne lenne jó. Tudok ajánlani esetleg ilyen adaptert ami nem 18K? Köszi
-
Lazika
senior tag
Sziasztok! iPad air-hez tudnátok ajánlani egy lightning usb adaptert, hogy a pendriveomat tudjam használni vele? Vagy nekem egy lightning usb hub is jó lenne. Köszi
-
Lazika
senior tag
Sziasztok! Köszi a válaszokat. En is az uj air es a regi pro kozott agyalok. A pro motion nem erdekel, viszont az air memoriaban gyengebb, de prociba erosebb meg jatekokban hosszutavon, nem? Koszi
-
Lazika
senior tag
Sziasztok! iPadet szeretnék vásárolni. Netezésre, youtubra, néha filmezésre és játékra. Melyiket ajánlanátok a kettő közül az uj sima ipadet vagy az airt? Az új 10.2-es ipad játékok terén mennyire időtálló a régi proci miatt? Köszi
-
Lazika
senior tag
Sziasztok. Ipad vasarlasan gondolkozom bar nem tudom iphone melle van e ertelme venni. Igazabol laptop helyett kene. Az lenne a kerdesem,hogy megoldhato valahogy, hogy pendrivot csatlakoztatni hozza? Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest