Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ducati916
csendes tag
Sziasztok.
Egy kis segítséget szeretnék kérni itteni fórumozoktól.
Adott egy ipad air.És Air display nevű applikációval szeretném használ második monitorként.
És jelenleg windowsos a host gép.És legújabb air display verziónál azt írja ki nem kompatibilis a windowsal.
Driverokat leszedtem hozzá.Windowsra letöltöttem a host programot.És ipad-re megvettem a client app-ot.Se ,hogy se működik.
Átnéztem fórumokat,youtube videókat.Ahogy láttam elvileg kéne működni a programnak így is,hogy
windows-os a host gépem.Elméletileg ez is lenne a lényege az egésznek.Így is reklámozzák meg ilyen szoftvert kerestem.Írtam az applikáció gyártó cégnek a support részére háta segítenek .De két nap alatt nem írtak semmit se.
És ezért szeretném segítségeteket kérni.Az is elég lenne ha valamit fórum leírást tudtok

Előre is köszönöm a segítséget.
-
Ducati916
csendes tag
Sziasztok !
Azt szeretném kérdezni mi a teendő mikor kék halál van am és csak újra indul bizonyos időközönként?Egy pár hónapos ipad air-ről lenne szó.Nem ejtettem le sose,nincsen túlterhe appokal se,frissités se csináltam 8.3 mert nincs rá szükségem.Próbáltam keresni rá magyarázatot külföldi forumokon de nem találtam.Ez valami os hiba vagy mi lenne ?Vagy vigyem apple szervízbe?Válaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Spiegen Rugged Armor Pro tok PS Portal-hoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest