Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- VR topik
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsuri89
őstag
válasz
consono
üzenetére
Videókban is amiket néztem, csak simát összepárosították az egeret az iPad-del és működött, ahogy kell.
Közben utána nyomoztam a jelenségnek és a külföldi Apple fórumon ugyan ezt írta valaki, amit én ugyan ezzel az egérrel. Azt javsolták, hogy majd egy firmware frissítés kell az egérnek, az illető is vett másik egeret az meg tök szépen működik hiba nélkül... Majd megnézem van-e rá frissítés. -
Dzsuri89
őstag
Sziasztok!
Van egy 8-ik generációs iPadem és szeretnék vele egeret használni, de nem teljesen tudom működésre bírni a Logitech M590 BT típusú egeret. A kurzor mozog és a görgő is fel-alá mozgatja az oldalakat, viszont az egér gombjait nem tudom testreszabni, tehát semmi kattintási művelet nem megy.
Az AssistiveTouch / Eszközök menü alatt kiválasztom az egeret, majd a gombok testreszabása és ott írja, hogy nyomjak meg egy gombot, de nem hozza fel a menüt, ahol a kattintás parancsát tudnám kiválasztani.
Valaki találkozott ilyen jelenséggel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- szinte új Magic Keyboard 11 hüvelykes iPad Pro -hoz (M4 - M5) magyar fehér
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Thinkpad X1 Fold 16 ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe,gar
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs