Hirdetés
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen házat vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsuri89
őstag
válasz
consono
üzenetére
Videókban is amiket néztem, csak simát összepárosították az egeret az iPad-del és működött, ahogy kell.
Közben utána nyomoztam a jelenségnek és a külföldi Apple fórumon ugyan ezt írta valaki, amit én ugyan ezzel az egérrel. Azt javsolták, hogy majd egy firmware frissítés kell az egérnek, az illető is vett másik egeret az meg tök szépen működik hiba nélkül... Majd megnézem van-e rá frissítés. -
Dzsuri89
őstag
Sziasztok!
Van egy 8-ik generációs iPadem és szeretnék vele egeret használni, de nem teljesen tudom működésre bírni a Logitech M590 BT típusú egeret. A kurzor mozog és a görgő is fel-alá mozgatja az oldalakat, viszont az egér gombjait nem tudom testreszabni, tehát semmi kattintási művelet nem megy.
Az AssistiveTouch / Eszközök menü alatt kiválasztom az egeret, majd a gombok testreszabása és ott írja, hogy nyomjak meg egy gombot, de nem hozza fel a menüt, ahol a kattintás parancsát tudnám kiválasztani.
Valaki találkozott ilyen jelenséggel?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung kuponkunyeráló
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Bestbuy játékok
- Eredeti játékok OFF topik
- Arena Breakout: Infinite
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11 8,7" Wi-Fi 64GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Dell Venue 10 Pro tablet (10,1FHD+/IntelQuad/4GB/128SSD)
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- AKCIÓ! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1500R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest