-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kinder
senior tag
Sziasztok!
Jól gondolom, hogy egy Ipad Pro 11 ( M1 ) a saját gyári töltőjével és a saját gyári usbc-usbc kábelével 20W körüli töltés vesz fel, míg egy nyilván nem gyári usb-a - usb-c kábellel csak 5W körü,l akármilyen erős gan ( jelen esetben egy 65W és egy 140W ) töltőről? Több konnektort is próbáltam, mindenhol ennyi. ( Ha ezekbe a gyors töltőkbe a saját usbc-usbc kábelét dugom, akkor megvan a 20W )
A töltők le tudnak adni jóval nagyobb áramot is az usb-a kimeneten, és a kábel is tud 100W-ot.
Tehát a gond az Apple és az usb-a, azaz ott sosem lesz nagyobb a töltési tempó, vagy esetleg más is lehet, amire nem gondoltam?
Egy Xiaomi telefont töltött ugyanez a kombinácó 65W-tal. -
Kinder
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy Ipad Air 4 (2020) -et kéne projektorra kötni, azaz egy usb-c - hdmi kábel kéne.
Láttam, hogy van gyári Apple "elosztó", 30k huf-ért, amit bedugok az Ipadba, és ebbe a dugom a hdmi-hdmi kábelt, valamint vannak az olcsóbb, 6-8k huf árú, ha nem is noname, de ilyen Vention és társai kábelek, amik direktben usb-c - hdmi kábelek.
Próbált már valaki egyáltalán projektorra kinyomni Appla tabletet?
Működhet az olcsóbb direkt kábelekkel, vagy muszáj megvenni a gyárit + 1 hdmi-hdmi kábelt?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi