- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Második része vicc volt? Akkor jó hogy feleslegesen írtam
Nekem az iOS egy gyors stabil rendszert ad, ez a 7.1 már teljesen jó (vagyis eddig nálam minden rendben van). Androidban lehet több a személyre szabhatóság, de itt ennél pont az tetszik hogy annyi van amennyi kell, se több se kevesebb, és ráadásul jól kezelhető. Persze már az android is elég jó ahogy nézegettem G2-n, de valahogy nem tudott megfogni mégse. Na meg maga az i5/5S mint készülék nekem külsőleg is jobban tetszik, méretben pont akkora hogy még normálisan kezelhető, vékony, könnyű....Normális androidos telefonok G2/Nexus 5...stb meg már nekem nagyok, és kényelmetlenek.Sose osztok netet, iPad 2-be van egy 8 giga/hó-s kártya az bőven elég nekünk, így nincs szükségem osztogatni.
Amúgy meg kár ezen vitázni, nekem bejött a váltás androidról, de mindenki azt használja ami tetszik neki. Csak meglepődtem hogy itt mennyien szeretik az iPad-et, viszont az iPhone-t nem használják sokan (mármint itt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Revolut
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Tab M8 (4th Gen) 2024 Tablet (ZAD00046GR)
- újszerű Apple Pencil 2 (második generáció)
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- Bontatlan Apple iPad 11 2025 csak Wifi-s 2 év One-os garanciával
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem az iOS egy gyors stabil rendszert ad, ez a 7.1 már teljesen jó (vagyis eddig nálam minden rendben van). Androidban lehet több a személyre szabhatóság, de itt ennél pont az tetszik hogy annyi van amennyi kell, se több se kevesebb, és ráadásul jól kezelhető. Persze már az android is elég jó ahogy nézegettem G2-n, de valahogy nem tudott megfogni mégse. Na meg maga az i5/5S mint készülék nekem külsőleg is jobban tetszik, méretben pont akkora hogy még normálisan kezelhető, vékony, könnyű....Normális androidos telefonok G2/Nexus 5...stb meg már nekem nagyok, és kényelmetlenek.