- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Mini PC
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
moleculez
üzenetére
"A saját appja fel van rakva?"
Persze, és az appnak engedélyezve van az is, hogy a BT-t kapcsolgassa. De az sem találja az eszközt, csak mazsolázik végtelenített ideig. Tökegyformán csinálok mindent az Androidon és ott működik, itt meg valamiért nem akar.
Mindegy, már jeleztem a gyártónak, max. gariban cserélik vagy valami. Nem is ez az érdekes, csak gondoltam van esetleg valamilyen deep/advanced BT menü, ahol esetleg állíthanék valamit az iPad-en, ezért írtam ide, hátha, de utánanéztem és nincs semmi ilyen.
Amúgy az iPad látja pl. a telefonomat és a BT hangszórót, szóval ez egy tipikusan olyan eset, amikor ötletem nincs mi lehet a probléma.
smc
Neked is köszönöm a választ! Igen, már a BT init. is megvolt, eredményt nem hozott sajnos. -
Vesa
veterán
Sorry! Kettler Tour 300
Teljesen érthetetlen. Androiddal tökéletesen megy, de egyik Apple eszközöm se látja BT-n keresztül, így az app sem tud csatlakozni hozzá. -
Vesa
veterán
Egy indoor bike-ot szeretnék BT-n összehozni az iPad-el, de nem látják egymást. Sem az iPhone, se az iPad. Ellenben az ótvar Androidos telefon azonnal látja és csatlakozik is. A bicó computere iOS kompatibilis természetesen, szóval látnia kéne. Sima iPad (9 gen), 16.1.1-es IpadOS-el.
Mit lehetne ezzel kezdeni azon kívül, hogy felrobbantom az egészet?

Androidnál is a "Ritkán használt eszközök" címszó alatt látja, de ott látja és párosítható, aztán már természetesen a fő eszközök között marad és működik. iPad-en ilyen opciót nem találok, csak ON/OFF lehet kapcsolgatni a BT-t, de ott nem jelenik meg az eszköz. Restart már volt ezerszer mindkét eszközzel, OS frissítve, de semmi. Nagyon frusztráló, nem tudom hasnzálni. Nincs valami developer mód, vagy mittudomén, amivel kicsit kevésbé fapad a BT az iPad-en?
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Mikrotik routerek
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- reMarkable 2
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest