Hirdetés
- E-book olvasók
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NiMH akkumulátor
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁrnyékSzem
csendes újonc
2,5 hetes utazás sorozatban lesz részem. Sokat fogok repülni, vonatozni, buszozni. Kell elütni az időt, meg kapcsolatot tartani.
Sajna a telefonom is pont most krepált be, szervizben van és egy ősrégi sz**t kell használnom, ami olyan lassú droidos borzalom, hogy örülök ha 3 perc alatt megnyitja a tárcsázót. -
ÁrnyékSzem
csendes újonc
Üdvözlet!
Szeretnék venni egy ipad air 5 256GB-os modellt. De megmondom őszintén kétségeim vannak. Maga a tablet nagyon kellene minél hamarabb, csak mivel pont most kb 2 hét múlva lesz a generáció váltás nem tudom mennyire merjek beleugorni (s "kiszenvedni" addig a tablet hiányát amire kellene)?Olyan megérzésem van, hogy túl nagy ugrás nem lesz, inkább amolyan frissítés, de cserébe -a gyenge forint miatt- szép kis árcédulával. Persze lesz nagyobb kijelzős, de szerintem annak elég nagy felára lesz (mint anno amikor megjelent a macbookok 15"-os változata).
Nem tudom, hogy mennyivel adna többet egy M2 SoC-ra való áttérés, főleg élettartam szempontjából. Úgy gondolom, hogy azért egy M1 proci 8GB rammal elég durva erőforrás egy tabletben még a mai napig is (és az iPadOS még nem használja ki), de bizonytalanság jár át.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- Samsung T210 Galaxy Tab 3 - 7.0 - 8GB
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Dell Latitude 7210 12,3" 2 IN 1 - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 2db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest