Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
insight
aktív tag
Engem annyira meggyőzött a fehér, hogy most visszautasítottam egy ajánlatot, amiben feketét kaptam volna... jó biznisz lett volna pénzügyileg, de egyáltalán nem akarok feketét.
Miért?
iPhone 5-ösöm fekete, mindig tiszta maszat, gyűjti az ujjlenyomatokat. Ha megáll rajta a por, az is látszik.
Mindez a fehér iPadnél nem probléma - esetleg addig látod a koszt rajta amíg be nem kapcsolod a kijelzőt. A kereten nem látszik a maszat, a hátulján is sokkal kevésbé.
Hogy betegebb vizekre evezzek: a legtöbb Android tablet fekete - ezért is vegyél fehéret :-) Plusz a nők is jobban imádják, mert fehér (feleségem meg van érte őrülve). Sok helyen olvashatod, hogy az igazi Apple fanatikusok csakis fehér terméket vesznek, ezért is kénytelen az Apple fehér készülékeket gyártani. A fehér és ezüst Apple készülékeknek több évtizedes hagyománya van.
Hozzáteszem, az iPhone 5 is jobban néz ki fehérben, de az olyan csajosnak tűnik nekem, ezért maradtam a feketénél. Nem bántam meg, mert tetszik, hogy kikapcsolt kijelzővel full fekete az egész, de az ujjlenyomatok eléggé bosszantóak. A keret kopásáról nem is beszélve.
Ja, és én nem használok tokokat se telefonhoz, se iPadhez. Vigyázok rájuk inkább, és gyönyörködök a szép designban. Ha tokot használsz, szinte tökmindegy, milyen színűt veszel.
-
jozsi252
veterán
Volt 1. gen fekete és fehér minim is, illetve iPad 4-ből fehérem volt, és most a napokba vettem egy fekete retinás minit.
Igazából én különösebben nem vettem észre ezt a jelenséget, hogy feketénél rosszabb lenne filmezni. Viszont volt amikor játék közbe a fehér keret zavaró volt kicsit. De ez egyénfüggő szerintem.
Győzni meg az győzött meg a mostani feketébe, hogy kell egy kis változatosság.

Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mhz 2x16GB (32GB) DDR5 Memória
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest