Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoldierL
senior tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Az eredeti 20.000-rest? Őrült ár érte, ezért már kapok egy kezdő androidos tabot
Nem lehetne ezt valahonnan olcsóbban beszerezni? Korábban említettétek az ebay-t. Ki mennyire jártas ebben? Azt sem tudom hogy működik. Van nekem két tokom is, de rossz helyről rendeltem. (Tok-shop). Az a rossz benne, hogy egyátalán nem azt küldik ami a képen szerepel. Az elsőt amit rendeltem leszámítva, hogy a kamera lyuk bele lóg a kamerába egész jól teljesitett csak kezd gallyra menni. Utána rendeltem egy smart case utánzatot, de helyette teljesen mást küldtek, fel is háborodtam küldtek egy másikat de ez sem az igazi. Vágja a kezem a fedlapja ha hátra hajtom, annyira éles és elég puritán. Szóval egy eredeti smart case-n gondolkodom én is csak nagyon drága. Ha tudnátok egy linket ahonnan olcsóbban, biztonságosab be lehetne szerezni nagyon hálás lennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem lehetne ezt valahonnan olcsóbban beszerezni? Korábban említettétek az ebay-t. Ki mennyire jártas ebben? Azt sem tudom hogy működik. Van nekem két tokom is, de rossz helyről rendeltem. (Tok-shop). Az a rossz benne, hogy egyátalán nem azt küldik ami a képen szerepel. Az elsőt amit rendeltem leszámítva, hogy a kamera lyuk bele lóg a kamerába egész jól teljesitett csak kezd gallyra menni. Utána rendeltem egy smart case utánzatot, de helyette teljesen mást küldtek, fel is háborodtam küldtek egy másikat de ez sem az igazi. Vágja a kezem a fedlapja ha hátra hajtom, annyira éles és elég puritán. Szóval egy eredeti smart case-n gondolkodom én is csak nagyon drága. Ha tudnátok egy linket ahonnan olcsóbban, biztonságosab be lehetne szerezni nagyon hálás lennék.