- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoldierL
senior tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Az eredeti 20.000-rest? Őrült ár érte, ezért már kapok egy kezdő androidos tabot
Nem lehetne ezt valahonnan olcsóbban beszerezni? Korábban említettétek az ebay-t. Ki mennyire jártas ebben? Azt sem tudom hogy működik. Van nekem két tokom is, de rossz helyről rendeltem. (Tok-shop). Az a rossz benne, hogy egyátalán nem azt küldik ami a képen szerepel. Az elsőt amit rendeltem leszámítva, hogy a kamera lyuk bele lóg a kamerába egész jól teljesitett csak kezd gallyra menni. Utána rendeltem egy smart case utánzatot, de helyette teljesen mást küldtek, fel is háborodtam küldtek egy másikat de ez sem az igazi. Vágja a kezem a fedlapja ha hátra hajtom, annyira éles és elég puritán. Szóval egy eredeti smart case-n gondolkodom én is csak nagyon drága. Ha tudnátok egy linket ahonnan olcsóbban, biztonságosab be lehetne szerezni nagyon hálás lennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hobby rádiós topik
- Milyen házat vegyek?
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- HIBÁTLAN Apple ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular, aksi 94%
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue Újszerű állapot 100% akku (51 ciklus)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- White GAMER PC! Ryzen 7900X3D / RX 7900 XT/ 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem lehetne ezt valahonnan olcsóbban beszerezni? Korábban említettétek az ebay-t. Ki mennyire jártas ebben? Azt sem tudom hogy működik. Van nekem két tokom is, de rossz helyről rendeltem. (Tok-shop). Az a rossz benne, hogy egyátalán nem azt küldik ami a képen szerepel. Az elsőt amit rendeltem leszámítva, hogy a kamera lyuk bele lóg a kamerába egész jól teljesitett csak kezd gallyra menni. Utána rendeltem egy smart case utánzatot, de helyette teljesen mást küldtek, fel is háborodtam küldtek egy másikat de ez sem az igazi. Vágja a kezem a fedlapja ha hátra hajtom, annyira éles és elég puritán. Szóval egy eredeti smart case-n gondolkodom én is csak nagyon drága. Ha tudnátok egy linket ahonnan olcsóbban, biztonságosab be lehetne szerezni nagyon hálás lennék.