Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OnePlus Pad 3
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
válasz
szijartg
üzenetére
Nem értek IOS-eshez, de a napokban találkoztam egy ezzel kapcsolatos dologgal:
Az egyik sufnyigsm boltban árultak "AppleCare Protection Plan iPad-hez", de azt mondták, hogy Mo-on ez nem működik, csak akkor, ha a regisztrációnál nem Mo-ra lett beregisztrálva a készülék.
Bár ezt a kijelentést egy másik topicban már megcáfolták a fórumtársak ill. felhívtam az apple-t és nem mondták volna, hogy nem létezik Garancia kiterjesztés Mo-ra, és azt mondták, hogy fel kell hívni őket és segítenek. Szerintem próbáld meg. (Amikor én telefonáltam sztem egy kezdőt foghattam ki, mert azt mondta, hogy 9.900 az AppleCare és amikor rákérdeztem, hogy akkor miért van 24.990-ért a honlapon, akkor megkérdezte, hogy hol van ez az apple honlapján és megköszönte, hogy megmutattam)
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenWRT topic
- Trollok komolyan
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OnePlus Pad 3
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Sopron és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is! Számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest