Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- Gaming notebook topik
- Webes drivert fejleszt a Razer
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- A Lightspeedre építhet a Logitech új headsetje
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
shai-hulud
üzenetére
Pont akciós volt, képek alapján jónak tűnt, cakkpakk 3000 Ft-ba került az akkori árfolyamon.
Kézbe fogva jó minőségű, szépen kidolgozott, a doboza is teljesen "gyári".A mágnesekről:
Ma reggel vettem át a postán a csomagot, a sima Air meg otthon van, így akció közben nem tudtam kipróbálni. Ha összehajtom álló helyzetre, akkor a feltekert fedlapot erősen összetartja a mágnes. Este tesztelem majd.@Mulderpapa
Nekem az Airhez egy Sketch tokom van, az 180 vagy 200 gramm, ez lényegesen könnyebbnek érződik. Az Air2 amit rendeltem az sajna még nem érkezett meg.Ősszel a szüleimnek rendeltem hasonló tokot szintén az Aliról, akkor pont kifogtam egy esztétikai hibás darabot, de ez a mostani igen rendben van. Az az érzésem, hogy ezek egy soron készülnek az eredetikkel, a dobozuk is aprólékosan kidolgozott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest