-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
zaskar
üzenetére
Ez a biztonsági mentésből való visszaállítás működik iPhone és iPad között is, ugye? Tehát egy iPad mini beállítható iPhone iCloud mentés alapján, hogy ugyanazok az alkalmazások kerüljenek rá ami az iPhone-on is van?
Igazából eddig nem csináltam ilyet telefon-iPad között, de a mini mérete és mobilitása miatt felmerült a dolog.
Vagy értelmesebb szerintetek iPad-et inkább új eszközként beállítani ebben az esetben? Nyilván úgyis lehet telepíteni az alkalmazásokat egyesével az elrendezés meg tulajdonképpen mindegy. Én alapvetően jobban szeretem a teljesen független és tiszta dolgokat de lehet hogy teljesen értelmetlen ezzel időt vesztegetni ha így is meglehet csinálni egy mentésből.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Synology NAS
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- OLED TV topic
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (16 ciklus) Apple garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest