Hirdetés
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
válasz
Polllen
üzenetére
iPad Mini 6 mellett (Samsung Tab S7-ről váltottam) a méret nagyon el van találva.
Amit esetleg szokni kell az ujjlenyomat olvasó de mivel egy kézzel, simán megtartod, ezért nem probléma. Nincs lapát kezem, szemüveges vagyok.Fekve filmezés lazán megy vele, állítva, írni egyszerűen hibátlan. Üzemidőben a méretéhez képest nagyon korrekt. A gyorsasággal szerintem nincs probléma, nálam 6-8 alkalmazás van nyitva, semmit nem zár be, úgy, hogy vagy 15-20 böngésző ablak is bent van.
Mondjuk nem ezzel vágok videót. Feleségemmel simán megnézünk egy-egy sorozat részt is ágyban róla. Én ajánlom.

-
bostone
addikt
válasz
Polllen
üzenetére
Ha már a mérettel versenyez a teljesítmény, azt azért megjegyzem hogy a mini nem éppen barátja a zsebeknek. Elővenni éppen annyira macera, mint az air-t.
Kézben sem sokkal kényelmesebb, ha az ujjad nem elég hosszú, mivel nincs rajta fogás.
Egy nagyobbacska mobil is megteszi a mini helyett. Ezért is lőttek ennek a méretnek a táblagép piacon.Amilyen lusta disznó vagyok, én otthon a lakásban is inkább a mobilt használtam, mint a minit. A mérete ellenére sem volt praktikus.
Szeretem, ha szól valami a háttérben, zene, podcast vagy sorozat és a minivel sokszor kérdés volt, hogy hová tegyem le.A mininek összesen kétszer örül az ember: amikor megveszi és amikor eladja.
Íme, beszéltem.
Üdvözlöm rézbőrű testvéreim a messze távolban!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- PlayStation 5
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Spórolós topik
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest