Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Szuperlatívuszokban beszél az új szervermemóriájáról a Samsung
- Házimozi belépő szinten
- Megy a levesbe az LCD-s Steam Deck
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
veterán
válasz
BlackJack21
üzenetére
Mint mondtam, 1 hétig használtam a 9-cet, ráadásul ugyan ezzel a felhasználással. Azt észrevettem én is, hogy jobban bírta a sima iPad, de az én felhasználásom mellett ez annyira elhanyagolható különbség, hogy kb észre sem veszem.
De ez ÉN vagyok. Ez nem azt jelenti, hogy másnak esetleg nem lesz kevés.
Mivel pár hete használok csak tabletet, nem tudom, hogy amit én kihozok belőle, az jónak számít, vagy rossznak. Jóval tovább bírja, mint a telefonom, nekem ennyi elég. -
válasz
BlackJack21
üzenetére
miért ennyire fontos az üzemidő amúgy? ez kb a legkevésbé fontos tulajdonsága, így is elmegy bőven egy TELJES napot még akkor is ha FOLYAMATOSAN nyomkodod 8-10 órán át
vedd meg és kész, ha lemerül akkor meg rakd fel tölteni ...
inkább vennél egy fapados iPad 9et, mint egy Air 5-öt mert annak jobb az akkuideje ? xD
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest