Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lugosi
üzenetére
A terv az hogy csak a két tokot adom oda első körben,mert a mostani tabon már kopottak a tokok is. Ha majd ha nézik hogy nem is jó a régi tabjaikra, akkor mondom hogy véletlen nem is jót rendeltem🤷😁 De amugy tudom hogy egy szavuk sem lenne, ritka jól neveltek ( szerintem nem nekem köszönhetően)
Ezért is veszek meg nekik amit csak tudok.Mert soha nem kérnek semmit, és halisten mind a két lányom kitűnő tanuló🙏 Osztályelsők, minden évben szóval meg érdemlik. De azért megszívatom őket
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezért is veszek meg nekik amit csak tudok.Mert soha nem kérnek semmit, és halisten mind a két lányom kitűnő tanuló🙏 Osztályelsők, minden évben szóval meg érdemlik. De azért megszívatom őket