Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nederlanden
senior tag
válasz
sagesz93
üzenetére
Szia. Én csak apple music streamelésre, és film nézésre vettem meg a 12.9 ipad pro 2021-et, az ipad air 2 után. Természetesen kipróbáltam sok más területen is, azt mondhatom nagyon nagy feljebblépés minden téren. Már csak a kép és hangminőségért megérte, …kis túlzással nézhetetlen-hallgathatatlan az air2-n, ami az új po-n nagyon nagy élmény, na meg persze brutálisan harap letöltések/játékok terén is
(akkumlátor állapotát nem találom, és távvezérelhetőséget szeretnék még valamilyen formában, mikor a hifi rendszerbe van “építve”) -
válasz
sagesz93
üzenetére
aktuálisan az árukereső legolcsóbb ennyiért
emag hivatalos apple partner - azaz 3 év garancia jár hozzá ha magánszemélyként veszed és nem cégre
ez a hardver minim 5-6 évre elegendő, ha rá tudsz szánni ennyi pénzt, akkor hajrá, aprós használt áron kapod most meg a vadiújat
de a fentebb általam említett iPad 9 is pontosan ugyanezt tudja - évekre elegendő CPU, legfrissebb modell, újonnan oktatási kedvezménnyel 126k
ProMotion 120Hz
2/4 hangszóró
CPU, RAM
64/128GBezek a különbségek
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple Pencil USB C bontatlan
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9 8.7" WIFI 64GB 4GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(akkumlátor állapotát nem találom, és távvezérelhetőséget szeretnék még valamilyen formában, mikor a hifi rendszerbe van “építve”)