Hirdetés
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Drenadar
üzenetére
Én amikor vásárlás előtt nézegettem az iPad-eket, akkor ami elképzelésem volt az az volt, hogy ne 64 gigás legyen, és legyen benne 5G. Így a miniből 320e lett volna ami kijön, emellett volt az iPad pro 11 cellular 128 ami 385. A kettő közötti árkülönbség alapján is drága a Mini, őszintén én a 320e-s modellt érzem valahol 200 alatt reálisnak, a 64 WiFi-t meg olyan 120 körül. Tehát amit tud és amilyen minőségben az olyan relatív féláron elmenne.
A jellyt első nap kiszúrtam amikor megjelent a készülék, azért mentem hogy megvegyem, tettem is vissza a bemutató példányt és vettem inkább egy pro 11-et.Jó lesz majd ez a mini vonal, szerintem a következő generációt megnézem újból, könnyet lehet hogy azt már M1-gyel adják ki 1-2 év múlva, lehet hogy akkor arra cserélem a mostani 11 pro-t. Vagy legfeljebb akkor veszek egy leértékelt mostani minit mikor kifutó lesz, a pro mellé telefon helyett netezős cuccnak. A pro-ból meg csinálok egy moduláris asztali hordozható munkaállomást, a dokkoló és egyebek most vannak úton, kíváncsi vagyok rá milyen lesz hosszabb távon monitorra kötve.
-
krokk
senior tag
válasz
Drenadar
üzenetére
tudja, de sajnos nem mindenhol működik a funkció azt tapasztaltam.
Gyári noteban teljesen jó. illetve gyári appokban. de ezt nem maga a billentyűzet tudja, hanem inkább az app ahogy észrevettem eddig. mintha más jegyzetes alkalmazásokban is működne de nem emlékszem pontosan melyikben. Sajna pl ha egy appnál fiók bejelentkezést kér ott még a fiók nevet sem tudod beírni tollal. van rajta még mit csiszolni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Spórolós topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- BMW topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- PlayStation 5
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- M2 // NVME // 64GB // 128GB// 256GB // 512GB //
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest