Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Drenadar
üzenetére
Én amikor vásárlás előtt nézegettem az iPad-eket, akkor ami elképzelésem volt az az volt, hogy ne 64 gigás legyen, és legyen benne 5G. Így a miniből 320e lett volna ami kijön, emellett volt az iPad pro 11 cellular 128 ami 385. A kettő közötti árkülönbség alapján is drága a Mini, őszintén én a 320e-s modellt érzem valahol 200 alatt reálisnak, a 64 WiFi-t meg olyan 120 körül. Tehát amit tud és amilyen minőségben az olyan relatív féláron elmenne.
A jellyt első nap kiszúrtam amikor megjelent a készülék, azért mentem hogy megvegyem, tettem is vissza a bemutató példányt és vettem inkább egy pro 11-et.Jó lesz majd ez a mini vonal, szerintem a következő generációt megnézem újból, könnyet lehet hogy azt már M1-gyel adják ki 1-2 év múlva, lehet hogy akkor arra cserélem a mostani 11 pro-t. Vagy legfeljebb akkor veszek egy leértékelt mostani minit mikor kifutó lesz, a pro mellé telefon helyett netezős cuccnak. A pro-ból meg csinálok egy moduláris asztali hordozható munkaállomást, a dokkoló és egyebek most vannak úton, kíváncsi vagyok rá milyen lesz hosszabb távon monitorra kötve.
-
krokk
senior tag
válasz
Drenadar
üzenetére
tudja, de sajnos nem mindenhol működik a funkció azt tapasztaltam.
Gyári noteban teljesen jó. illetve gyári appokban. de ezt nem maga a billentyűzet tudja, hanem inkább az app ahogy észrevettem eddig. mintha más jegyzetes alkalmazásokban is működne de nem emlékszem pontosan melyikben. Sajna pl ha egy appnál fiók bejelentkezést kér ott még a fiók nevet sem tudod beírni tollal. van rajta még mit csiszolni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest