Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- E-book olvasók
- Milyen videókártyát?
- LG LCD és LED TV-k
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD FX
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mindthecrap
aktív tag
válasz NomAd_82 #34656 üzenetére
itt azért elég jól össze van szedve:
https://szifon.com/2021/01/25/beszelgessunk-2021-ben-a-3-eves-jotallasrol-es-a-garanciarol-valamint-az-applecare-rol/van viszont egy bekezdés ami nem hagy nyugodni: Az ügyfél azzal megy be a szervizbe, hogy a készülék gyorsan merül, már most, a hivatalos 1 éves garancia lejárta előtt is. Természetesen a szervizes kolléga ellenőrzi, és kiderül, hogy napjában 3-5x volt töltve, vagyis alapjában véve nem rendeltetésszerűen volt használva. Ez sem garanciális hiba.
What? Ha én háromszor-négyszer rádugom a Carplay-re 15-20 percekre meg néha a QI töltőn is rajta van akkor bukom a garanciát meg nem rendeltetésszerű használat? (szerk: iPhone-ra gondoltam, hirtelen azt hittem abban a topikban vagyok. De egy iPad is lehet naponta többször töltve, hol van ez leírva, hogy naponta csak egyszer engedélyezett tölteni?) Azért ez elég nevetséges... ráadásul a konszenzus szerint a líthiumos akksinak a sok kis töltés tesz jót, nem az, nem a fullos merítés - fullos töltés.[ Szerkesztve ]
olyan cérna vagyok, akit anyám százszor tűvé tett
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest