Hirdetés
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED monitor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whynot?
aktív tag
válasz
moleculez
üzenetére
Érdekes, hogy releváns dolgokat ajánl neked a youtube. Én akkor mondtam le az előfizetést, amikor nem tudtam vele megértetni, hogy ha kb 75-ször rányomtam arra, hogy az elsőként betett speedzone autós videó nem érdekel, akkor ne tegye be a következőt megint. Egy darabig nagyon szorgalmasan küzdöttem vele, visszaléptem, rányomtam, hogy nem érdekel, megindokoltam, majd elindítottam a következő videót. Hetekig küzdöttem vele. Játék közben háttérben zenét szerettem volna hallgatni, erre 5 percenként öreg skodát tuningoltak nekem. Lehet, hogy a speedzone fizet ezért a youtube-nak, de én nem fogok pénzért szponzorált videót nézni, mert pont azért fizetek, hogy CSAK azt nézhessem, ami érdekel. szóval most használok reklámblokkolót és nem idegesítem magam, ha bullshitet ajánl...
-
consono
nagyúr
válasz
moleculez
üzenetére
Én is hasonlóan vagyok a YT Musiccal, adták a Premium mellé, azért kezdtem el használni, aztán rászoktam
Mondjuk a Premium is érdekes, mi is családilag használjuk. Az asszony berzenkedett ellene, hogy minek még egy előfizetés, aztán valamikor pár hét után közölte, hogy most már érti, miért jó a Premium, mert online órákon használ YT videókat is, és valami restart után nem jelentkezett még be, alig találta meg a kontentet a reklámok között 
-
SharpSA
veterán
válasz
moleculez
üzenetére
Éppen ma néztem meg a YT Premium Family árát a YT oldalán és meglepődtem.
Korábban az Apple áruházában pár hónapig használtuk, ahol ugyebár 3.590 Ft/hó a díj. Aztán mivel annyira nem fontos, átálltam inkább reklám bokkolóra.
Ugyanez a csomag a YT oldalán 2.690 Ft/hó. Azért 900 Ft/hó plusz díj a semmiért, az már különbség...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondjuk a Premium is érdekes, mi is családilag használjuk. Az asszony berzenkedett ellene, hogy minek még egy előfizetés, aztán valamikor pár hét után közölte, hogy most már érti, miért jó a Premium, mert online órákon használ YT videókat is, és valami restart után nem jelentkezett még be, alig találta meg a kontentet a reklámok között