- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPad topik
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whynot?
aktív tag
válasz
moleculez
üzenetére
Érdekes, hogy releváns dolgokat ajánl neked a youtube. Én akkor mondtam le az előfizetést, amikor nem tudtam vele megértetni, hogy ha kb 75-ször rányomtam arra, hogy az elsőként betett speedzone autós videó nem érdekel, akkor ne tegye be a következőt megint. Egy darabig nagyon szorgalmasan küzdöttem vele, visszaléptem, rányomtam, hogy nem érdekel, megindokoltam, majd elindítottam a következő videót. Hetekig küzdöttem vele. Játék közben háttérben zenét szerettem volna hallgatni, erre 5 percenként öreg skodát tuningoltak nekem. Lehet, hogy a speedzone fizet ezért a youtube-nak, de én nem fogok pénzért szponzorált videót nézni, mert pont azért fizetek, hogy CSAK azt nézhessem, ami érdekel. szóval most használok reklámblokkolót és nem idegesítem magam, ha bullshitet ajánl...
-
consono
nagyúr
válasz
moleculez
üzenetére
Én is hasonlóan vagyok a YT Musiccal, adták a Premium mellé, azért kezdtem el használni, aztán rászoktam
Mondjuk a Premium is érdekes, mi is családilag használjuk. Az asszony berzenkedett ellene, hogy minek még egy előfizetés, aztán valamikor pár hét után közölte, hogy most már érti, miért jó a Premium, mert online órákon használ YT videókat is, és valami restart után nem jelentkezett még be, alig találta meg a kontentet a reklámok között 
-
SharpSA
veterán
válasz
moleculez
üzenetére
Éppen ma néztem meg a YT Premium Family árát a YT oldalán és meglepődtem.
Korábban az Apple áruházában pár hónapig használtuk, ahol ugyebár 3.590 Ft/hó a díj. Aztán mivel annyira nem fontos, átálltam inkább reklám bokkolóra.
Ugyanez a csomag a YT oldalán 2.690 Ft/hó. Azért 900 Ft/hó plusz díj a semmiért, az már különbség...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- PlayStation 5
- Automobilista 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Dell Venue 10 Pro tablet (10,1FHD+/IntelQuad/4GB/128SSD)
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11 8,7" Wi-Fi 64GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk a Premium is érdekes, mi is családilag használjuk. Az asszony berzenkedett ellene, hogy minek még egy előfizetés, aztán valamikor pár hét után közölte, hogy most már érti, miért jó a Premium, mert online órákon használ YT videókat is, és valami restart után nem jelentkezett még be, alig találta meg a kontentet a reklámok között