Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sanraith
üzenetére
Sok helyen olvastam már, hogy az ipad appok "tabletre vannak optimalizálva", míg az androidosok csak "felnagyított telefonos alkalmazások".
Ez nem igaz. Mindkét platformon vannak telefonra és tabletre optimalizált alkalmazások szép számmal. És mindkettőn vannak csak telefonra valók is. A legtöbb valamirevaló alkalmazás általában minden kijelző méreten jól fog működni Androidon is.
Tartalomfogyasztásnál ezt a problémát végképp nem fogod tapasztalni.
Volt sok Android tablethez szerencsém, jófajtákhoz is. Most iPad 2018 van. Én az iPadet javasolnám. A smoothság és a kijelző nekem is bejött. Szerintem biztosan elégedett lennél egy új Airrel. -
BennyRay
tag
válasz
Sanraith
üzenetére
Feleségem jó pár éve Tab S2-t használ, én most vettem egy Air 3-mat. Nyilván a kor kezd érződni a Tab S2-n, de szerintem netezős-filmnézős felhasználásra teljesen mindegy, én nem érzem a különbséget. Air 3 - Tab S6 kb. egy árban van és kb ugyanazt tudják. Nem tudnám racionálisan megindokolni, hogy miért az iPad-et választottam, leginkább azért, mert most egy Samu A50 telefonom van és nem vagyok vele elégedett
-
kkdesign
senior tag
válasz
Sanraith
üzenetére
Nem tudom mennyit szánsz rá.
Ha a Galaxy tab S6 alá adod, akkor amiből kimaradsz: jó ideig szoftverfrissítés(még a 2017es sima ipad is kapja ). A rendszer smoothsága. (Tab S3 tapasztalatom volt, nem folyamatos ennyire.) hangszóróban tab s6ig bezárólag ipad a nyerő. Ott a felsőkategóriában nem tudom.
Grafikai appokban tündököl az appstore, pro create, affinity alkalmazások, videóvágó szoftver: luma fusion. Egy egyre jobb notipótlék oprendszer, versus dex, amire még mindig nem annyira vannak appok. csak nyögvenyelősen.
Szerintem az az ütőkártya főleg, hogy mostanság nagyon ráfekszenek az ipad-ekre, és az almáéknak megy a legjobban az, hogy vonzzák a fejlesztőket maguk után, míg a dex már jóideje elérhető, de mégsem mentek vele olyan sokra, persze ettől még nem rossz cucc az sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Lakásfelújítás támogatási program (2021)
- BestBuy topik
- AliExpress tapasztalatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
- Iphone 15 Mobiltelefon 128Gb 100% akkumulátorral
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i9 13900KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Zalman Z10 Plus Seasonic750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest