Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Amazon Fire TV stick/box
- Blu-ray lejátszók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Dreadloord
üzenetére
Az apple egy agresszív üzletpolitikát folytató amerikai cég, semmiképpen nem hagyja hogy a pénzeden ülj, mindenáron azon van hogy dobd ki a régi készüléküket és vedd meg az újat. Alig hűl ki a jelenlegi ieszkoz már nyomják rád az újat. Ha megnyomod a frissítést már vesztettél is.
Én két iphone után oda jutottam hogy átmentem a másik oldalra. Ipadnek nincs alternatívája, ezzel már sokkal okosabb vagyok. -
Ragnar95
félisten
válasz
Dreadloord
üzenetére
Ez full bullshit, a sima, tehát nem retinás iPad mini már az iOS7-el is belassult elég rendesen, az iOS8 semmit nem rontott ahhoz képest a felhasználói élményen.
Amúgy nyomj egy restore+újként beállítást és kiderül,h valami szoftveres gond volt-e, ami miatt lassú volt az iPad vagy csak részedről volt placebo,h az iOS7 gyorsabb volt.
Remélem home+power megvolt már.
Amúgy meg mint írtam, ki lehet ezen akadni, de az iPhone 3G óta ez megy, úgyhogy nem újdonság és ha tájékozódtál volna, erről tudhattál volna
Ráadásul nem tudom, hogy a Mini már megjelenéskor is gyenge hardverétől mit vársz 2014-ben...
Új hozzászólás Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vírusirtó topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ráadásul nem tudom, hogy a Mini már megjelenéskor is gyenge hardverétől mit vársz 2014-ben...