-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
teleahocipöm
üzenetére
Én megnéztem egy csomó tesztet a 32 GB-os iPad-ről, hogy az alap dolgok telepítése után mennyi szabad hely marad és a nagy átlagnak 15-18 GB tárhelye marad (ugye kinek-mi az alap dolog). Szerintem ez 2020-ban már nagyon sovány, hacsak nem vagy 100%-ig felhőre és streamre átállva.
Ha videókat, képeket akarsz átküldözgetni rá, akkor az alapmodell három másodperc alatt lesz teljesen csurig töltve, pláne ha az a célod, hogy iPaden szerkeszd őket. Ami meg gáz, hogy ha árban feljebb lépsz a 128 GB-os modellre, az már árban kényelmetlenül közelíti a 64 GB-os iPad Air-t, ami meg egy sokkal naprakészebb hardvert kapott, jobb kijelzővel, ha olvasnál is rajta, akkor a TrueTone nagyon hasznos, kevésbé fárasztja a szemet.
-
Alex91
félisten
válasz
teleahocipöm
üzenetére
- Olyan 26-27 GB-ra tippelek...
- Amit kapsz a rendszerrel, azok teljes ertekuek, a tobbit letolthettek ra... Ott vagy ingyenes, vagy fizetos az App.
- En mar nem is tudom mikor volt az enyem iTunes-ra dugva... Szoval megoldhato.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- DJI topic
- BMW topik
- Formula-1
- XPEnology
- Autós topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Panasonic FZ-G1-4 6. gen. i5 tablet (Intel i5 6300U 4 X 2400 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest