Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- HDD probléma (nem adatmentés)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Flipper Zero
- ASUS ROG Ally
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
válasz
Zilliax
üzenetére
Szerintem az új chip az szinte biztos, hiszen az új pro modellekbe mindig a legbikább chip szokott kerülni.
Viszont egy kérdés, nem trollkodás, nem kötekedés szempontjából még véletlenül sem, de mi az a felhasználás amire a jelenlegi 11es pro nem elég professzionális, és vásárlásra, fejlődésre, váltásra készteti az embert? Ha jönne oled kijelző még színhelyesebb, professzionális technológiával, az oké grafikára és társaira(pl videóvágás), de ezen felül más? A Hangszóróban mi az amiben fejlődnie kellene? Nekem , az én fülemnek a 2019es ipadem is nagyon szépen szól, köröket ver a tab s3ra, amire kitekintettem még múlt év végén, pedig azon 4 hangszóró volt.
Méret ügyileg szerintem maradnak ezek fizikailag, képernyőben ha tudnak még vékonyítani hogy az izléses legyen szerintem max azt lépik meg. azaz mondjuk 11,2 és 13.1 de ez csak az én gondolatmenetem
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest