-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
válasz
kkdesign
üzenetére
Linkelem ismét, Bluetooth egér, második videó
Amiket olvastam, azok alapján úgy gondolom ,hogy pl. ezen Logiteches egerekkel fog menni, de azért várok majd teszteket.
-
adalbert1
veterán
válasz
kkdesign
üzenetére
Valaki linkelt pár hozzászólással fentebb egy videót, ott volt benne lightning-usb átalakító (igaz, az valami kamera átalakító eredetileg), és azzal ment az egerezés. Az illető próbált volna bluetooth-os egeret is, de azzal nem működött (igaz, csak 1 fajta volt neki otthon, tehát még nem írnám le a dolgot). Valami több portos átalakító szerintem is jó lenne, igaz, még ötletem sincs, hogy mennyire használnám ki komolyan az egerezést és a külső meghajtó csatlakoztatást (egyelőre még csak várom, hogy az emag leszállítsa az ipademet
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2" colos kijelző
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- Lenovo X13 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).