Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Friczy
senior tag
válasz
Alex91
üzenetére
Ha így működne, akkor igen. De nem így működik.
Pl. ha egyszer ott egy videó vagy egy zene az eszközön, miért nem tudom bármelyik videolejátszóval lejátszani? (beépített videoalkalmzás vs. VLC) Ugyenez zenére. (jó, a választ nagyjából tudom, de itt kezdődnek az idegesítő túlbonyolított dolgok a file-kezelésben)
Továbbá: te az iTunest a Totalcommanderrel állítottad szembe, de ez így hamis összehasonlítás, mert amíg PC és Android közt szinte bármivel lehet másolni (és bármilyen oprendszer alatt), addig PC és iOS közt csak egy gyári és egy 3rd party alkalmazással, amelyek kifejezetten PC és iOS közti átviltelre vannak megírva, nem pedig egy általános másolásra szóló programmal. Hozzáteszem, iOS esetében az oprendszer is korlátozott, amíg az Android filerendszerét gond nélkül tudom Linux alól is kezelni, iOS esetében marad a Win vagy a MakkosX. Nekem meg a Linux az elsődleges platformom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux haladóknak
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Horgász topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen videókártyát?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Erősebb ANC-vel és hosszabb üzemidővel mutatkozott be az Oppo Enco Air5 Pro
- OLED monitor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
- 10 db Apple Ipad 6 - 32Gb - A1893 (Nagyobb tétel rendelhető - 22.000Ft / db ártól )
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple iPad Pro 9,7 128GB használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest