Hirdetés
- ASUS notebook topic
- Home server / házi szerver építése
- VR topik
- Videós, mozgóképes topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
blakey
üzenetére
Nekem meg nem volt tiszta, azt gondoltam a polcról levesznek egy új töltőt és a kezedbe adják. Úgy mintha meghibásodik a telefonod, ott is kapsz kompletten egy újat. Ezért gondoltam ezt lehet egészben kapod, és ezért is érdekelt olyan szájából hallani aki már kicserélte.
Köszi az infót.

Ragnar95: Nem nekem áll feljebb, mivel mondtam 50-50% és nem állítottam biztos így cserélik, mivel nem tudtam, így nem lep meg nem így lett. Viszont hogy egész nap ezen agyaltál nekem, és most itt nem is tőled kérdeztem, plusz beírod már mondták sokan itt (miközben senki) ez már nekem kicsit sok. Egyértelmű választ meg nem tudom hogy adhattál akkor is ha nem volt 100%. Neked lehet az volt, nekem nem. De mint írtam mondtál már baromságokat, végig vitted azt is, és mégse lett igazad, gondolom emlékszel egy párra...:/ Én meg itt veled ellentétben nem állítottam márpedig biztos úgy van ahogy gondolom.
Most meg írod másnak ezt a hülye dumádat, ez nem más csak szánalom részedről...:/
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest