Hirdetés
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
válasz
üzenetére
Maga a retail eladásnál van amikor nem lényeg az ár. Hanem hogy hol a vevő. Ha egy user besétál egy boltba, és kell neki egy termék, és ott pont van, a legtöbb esetben megveszi, mert nincs annak az információnak a birtokában hogy máshol olcsóbb. Az átlag vásárló nem túl okos. Szóval szerintem nem esnek el rengeteg eladástól mert drágábban adják.
elprimo:
Megjelenéskor elég sok elment országosan, valamint hallottam nem egy helyről hogy nagyobb volt a kereslet mint a kínálat.

-
hszilard666
veterán
-
hszilard666
veterán
válasz
ArrayOfLilly
üzenetére
Neeeeem, nem vagyok én milliárdos!
2015 ös első genes 12.9 es pro-t. Full jó meg minden, de nagyon pointless az iOS miatt. 1000x jobb a mac os a finder miatt. De nagyon bejön hogy vékony meg hogy vannak menő rajzprogramok rá. Megint előtúrtam a procreate-et és titkon szeretném ha lenne tehetségem a rajzoláshoz, de sajnos nincs, szóval arra sem tudom nagyon használni. Mondjuk lassan munkahelyet váltok, aztán ha járok majd elbeszélgetésekre biztos jó lesz az emberek orra alá tolni a CV-met 13" en!

bigsee:
Engem nem vár senki otthon
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Belépek a totyikba ismét egy 128 as gen 1 es 12.9 es ipad pro val! Egy marék apróért találtam egyet, nem tudtam otthagyni! Vettem mellé pencilt is, indul a rajzolgatás!
Gyors kérdés:
Torrentezni még mindig nem lehet iOS en? Ta láltam pár metódust a neten, de egyik sem működik nekem.

-
hszilard666
veterán
Hát, nem tudom. Elég ambivalens érzéseim vannak az új ipadekkel kapcsolatban, full jó lett volna mondjuk egy face ID-s mini, a pro megjelenésével...
-
hszilard666
veterán
válasz
redband
üzenetére
Nem mindig aktív. Ez valszeg azért szuper mert ha nem aktív akkor nem hajtja annyira a procit, avagy jobb lesz tőle az akksi idő. Szerintem. Amikor mozgás van a displayen akkor aktív a 120hz.
mukibuci:
Igen azért írtam így mert érdemes fenntartásokkal kezelni, de lehet benne igazság. -
hszilard666
veterán
Lehet ezzel viccelni, de találkoztam egy úriemberrel aki úgy törte össze a 11 es ipadjét hogy letette az asztalra. Konkrétan finoman letette állítása szerint és kettérepedt. Gyönyörű repedés volt a bal felső saroktól a jobb alsó sarokig. Úgy hogy nem volt nyoma behatásnak. 
-
hszilard666
veterán
Skacok!
Gen 1 es 12.9 es ipad pro mennyire jó deal? Azt tudom hogy 2. gen az igazi, de nem csinálnék vele semmit csak tartalmat fogyasztanék. (amire az iOS való
) Viszont tetszik a 12.9 es mert lehet vele verekedni. na jó nem, néztem a 10.5 ösön a side by side annyira nem fun a pici display miatt. -
hszilard666
veterán
válasz
hszilard666
üzenetére
Hubaszki, pedig eskü józan voltam...
-
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Mikor utoljára jártam erre, még büszke tulaja voltem egy 12.9 es pro-nak, viszont megléptem életem upgradejét, és cseréltem egy OG gen 1 iPadre!
Gyors kérdés:
Tudtok nekem olyan böngészőt javasolni ami a fent említett eszközön tűrhetően fut? YT videókat néznék rajta csak. Valamint, a következő kérdésem az hogy valahogy meg lehet oldani hogy kábelen keresztül egy WIN 10 es géppel szekunder monitornak használjam?A helpet előre is köszönöm!

-
hszilard666
veterán
az egy pöppet más. A billnél egy raklap usernek szüksége van a fizikai visszajelzésre avagy a gomblenyomásra. Ez sajnos kijelzőnél nincs meg.
(#22336) qqzs:
Informatikai pályafutásom alatt megtanultam megfelelően kezelni az egeret és a trackpadet, így még mindig nem értem a desktop OS alatti touchscreen élményét. Van egy 12" es macbookom office ra használom a legtöbb esetben, a trackpad minden alkalommal megfelelő volt.
-
hszilard666
veterán
Gyors kérdés:
Mi értelme az egérkezelésnek egy mobil OS en? Ahol a primer input a touchscreen? Szerintem semmi. Az iOS nem úgy van kialakítva. De vica versa se értem. Volt egy razer blade em, IGZO touchscreen, valami 200K volt a felár a tapis kijelzőért és 1x nyúltam hozzá.
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Tegnap este volt lehetőségem megfogdosni az új ipad pro-kat, és pokoli dögösek lettek. A 11 inch es viszont nekem pici. Konkrétan ipad mini feeling. Az igazi szerintem a 12.9 es. Nagyon betaláltak ezzel az “új” designnal, sokkal jobb használni mint az eddigi lekerekített eszközöket. Viszont én megvárom ezekből a következőket valszeg. Miért? Szerintem sokat kérnek érte, (de mondjuk lehet hogy csak csöves vagyok
) picit vastag nekem a káva, valamint nagyon de nagyon hiányzik róla a desktop OS. Jelenleg így számomra az ipad inkább egy kiegészítő a macbook mellé mint sem alternatíva. Pedig ilyen áron elvárom hoyg kiváltsa.
Ennyit mondanék el vietnámról.
-
hszilard666
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
De legalább a dokumentumok mappa nálunk megmaradt!

-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Első genes 12.9 es ipad pro 128 as wi fis silver mennyit érhet kb? (Tudom van árazós totyik is, de az nem a leggyorsabb hely
) -
hszilard666
veterán
válasz
üzenetére
+1!
Ipad pro mat eladtam mert nem tudtam használni útközben, otthon meg a macbook kiváltotta. 7plus-t vettem, szuper volt méretben is, aztán 2 napra nélkülöznöm kellett, kértem kölcsön egy SE-t és szenvedés volt a javából. Fórum, pár kép, mail, zene, és délután 1 kor már 20% alatt volt az akksi. Mondjuk, airpods+watch lehet jobban meríti mint egy átlagos user, de be kell vallanom picit csalódott voltam. 7 plus nál 30% kal ertem haza általában 12 óra meló után, az X meg éppen hogy kibírja 1x% kal amikor 23:00 fele hazaesek.
-
hszilard666
veterán
válasz
szabogabor10
üzenetére
Néha fórumozgatok róla. Nagyon jó fogása van, egyszerűen jó hozzányúlni. Mondjuk picit vicces hogy a 12" es macbookom fele annyira vastag, és desktop OS van rajta

-
hszilard666
veterán
válasz
szabogabor10
üzenetére
Azaz! Ha meghal nem tudom mit fogok csinálni
Szerintem magzatpózban fogok sírni. Legszebb ipad ever.Nah, egy jó ideje töltöm már mostmár hajlandó mutatni a lemerült battery ikont. Sosem voltam még ilyen érzések hullámvasútján!

-
hszilard666
veterán
Urak!
Borzasztó dolog történt! Pár hétig nem használtam az OG ipademet, most meg nem kapcsol be
Egy bő órája töltöm de semmi
Hard reset sem segített. Van valami csoda ráolvasás amivel fel lehetne éleszteni? 
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Szerintetek várható új ipad pro 12.-én? Ha igen mennyi esély van rá hogy kap egy desktop OS-t? A fele királyságomat odaadnám egy olyanért.

-
hszilard666
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
A dobozon a 2016 osnak csak az ipad van oldalról fotózva, míg a 2017 esnek az elejét fotózták valamilyne baszó háttérrel. (Színfüggő)
-
hszilard666
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Szerintem egy többszázezres eszköz mellet eltörpül az összeg. Még én is megvettem, pedig 0Ft ot keresek a fotózással

-
hszilard666
veterán
válasz
fityere
üzenetére
Szia!
Én a pro ra szavaznék. Miért? Jobb kijelző, erősebb cpu, valamint nagyobb display, avagy picit jobb rajta dolgozni szerintem. Én is most vittem haza egy 12.9 est, szintén affinity photo ra használom (csak el kéne mennem fotózni
) 5D mk2 vel készített raw képeket gond nélkül editálja. -
hszilard666
veterán
Letettem a hajamat...
Affinity photoban 21MP es raw képeket tudok editálni real time úgy hogy meg sem áll gondolkodni a cucc. Sőt 3x21mp es panoráma képet tudok összerakni villámgyorsan. Pedig a fent említett feladat a PC met megfektette keményen emlékeim szerint. Jó döntés volt ez a cucc úgy érzem, viszont befektetésnek borzasztó, mivel egy fillért sem keresek vele
Az új ipad is szuper lett, olcsóbb erősebb, és apple pencil kompatibilitás. Titkon kicsit féltem hogy a pro lineup ot fogják frissíteni, mondom tökön szúrnám magam hogy megvettem az új ipadem és egy napra rá frissítik

-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Elcsesztem. Lecseréltem az első 16 gigás ipademet egy 12.9 es ipad pro ra. Miért? Magam sem tudom. Pont digitalizáló táblát kerestem a 12" es macbookomhoz, és előtérbe került az ipad pro+pencil. Anno 2015 ben amikor bemutatták az első gent belőle nem nagyon tetszett az ötlet mert ugyanaz a szoftver fut rajta mint a mobilomon. De azóta megkapta ugye a combosabb a10x et és a 120 hz es kijelzőt, ami nagyon nagyon bejött. Valamint megjelentek rá "pro" appok mint a procreate és az affinity photo. Nem egy embertől hallottam hogy ki tudja váltani a desktop PS-t, erre igazán kíváncsi vagyok. Amit hoztam mellé még egy camera adapter hogy le tudjam húzni az 5D ről a raw képeket amiket elvileg kezel, és egy apple pencil. Eddig i-má-dom!És hogy miért csesztem el? Mert a bankszámlám a vérében fuldokol éppen valamint biztos vagyok benne hogy nem fogom kihasználni eléggé a hardvert.
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Belépek a totyikba (ismét
) egy iPad 1 3G 64GB tal!. iOS 5 fut rajta és valahogy jobban bejön design ügyileg mint a 11.
De a kérdésem a következő. Tudtok nekem olyan böngészőt ajánlani ami ki tudja tenni a youtube-ot teljes képernyőre? Csak mert a safari valamiért bent felejti a tabokat és a google search bar-t is. Igazából, 10K ért vettem, szerintem ennyit ért. telecsapom sorozattla aztán majd lesem főzés közben 
-
hszilard666
veterán
válasz
silmatauki
üzenetére
Akkor viszont elképzelni sem tudom hogy mit fognak frissíteni az ipad pro-n

-
hszilard666
veterán
válasz
Ragnar95
üzenetére
Semmi szűkségem rá, csak beindult a kütyüfétisem anno a razer edge tabletet látva.
Meg amikor jöttek anpletykák anno az első ipad pro ról, titkon reméltem hogy OSX lesz rajta. Aztán kidtám ios-szel, hát picit csalódott voltam.Vadászcsiga:
Van már egy
ZolikaDB:
Szegény csávó 
-
hszilard666
veterán
-
hszilard666
veterán
Stét'
Beszállok a buliba egy iPad 2 vel
Bevallom hogy eddig tök uselessnek véltem az ipadet az iOS miatt, mert hogy a mobilomon ugyanazt meg tudtam csinálni, főleg az után hogy Plus os mobilt vettem legutóbb. De aztán használtam pár hónapig egy mini-t és elgondolkodtam rajta, ma meg találtam 21k ért egy 16 os cellularos kettest, mondom ennyit nekem megér. És tök király! Tudok nem a mobilomon fórumozni, amíg kicsomagolok egy csokinyuszit
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Apple magic keyboard kompatibilis az összes ipaddel? -
-
hszilard666
veterán
válasz
univerzita
üzenetére
Lejátszani lejátsza de hang nincsen

-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Van rá valami mód hogy AC3 as hanggal rendelkező MKV fájlokat le tudjak játszani? Se a VLC se a Buzz player nem hajlandó rendesen lejátszani ilyet... -
hszilard666
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Attól függ hogy honnan nézzük
Én évekig 15col on dolgoztam és játszottam, aztán jött 22 inch aztán tripla 22 inch aztán szimpla 23 és most meg 29. De még ipaden is full jó vagyok
-
hszilard666
veterán
válasz
silmatauki
üzenetére

Más:
Asap help kerestetik!
Egy bő órája pötyögtem egy doksit a smart office 2 nevű appban, elmentettem, majd átváltottam safarir. Neteztem pár percig majd visszaléptem a so2 be és elfeljtett mindent amit beleírtam, a mentést is
Meg tudom menteni valahonnan a cuccom vagy kezdhetem elölről a gépelést?
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung kuponkunyeráló
- Sorozatok
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) Viszont tetszik a 12.9 es mert lehet vele verekedni. na jó nem, néztem a 10.5 ösön a side by side annyira nem fun a pici display miatt.

Egy bő órája töltöm de semmi
) De valahogy sokkla boldogabbnak érzem magam, mintha racionálisakat hoznék
De a kérdésem a következő. Tudtok nekem olyan böngészőt ajánlani ami ki tudja tenni a youtube-ot teljes képernyőre? Csak mert a safari valamiért bent felejti a tabokat és a google search bar-t is. Igazából, 10K ért vettem, szerintem ennyit ért. telecsapom sorozattla aztán majd lesem főzés közben
Szegény csávó