Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• formula01

senior tag

3rd party Pencil vásárlás vol. 3, hátha vkinek segít:

3. nekifutásra ezt a tollat rendeltem:
    Baseus Stylus Pen Smooth Writing III Series (P80080805213-00) - Wired Charging, Active Wireless Version

1-2 órát használtam eddig, de eddig minden tökélketesnek tűnik.
    Töltöttség kijelzésről biztosat nem tudok egyelőre nyilatkozni, de eddig úgy van beállítva a toll, hogy ne kapcsoljon ki magától teljesen, és felemelésre ébredjen. (Baseus appban lehet konfigolni, be lehet állítani azt is, hogy 5 perc után kikapcsoljon). Így van kb. dél óta, azóta használtam sztem míg próbálgattam olyan saccra 45 percet is, így merült ~5%-ot. ~17 óra készenléti időt ígérnek aktív használattal, nekem kb reálisnak tűnik.

Fogásra nagyon jó, a Nillkin borzasztó gagyi hatású volt.

BT kapcsolat stabil, nem dobálja el.

Baseus app borzasztó gagyi, de célnak megfelel (na meg többihez amit próbáltam ESR, Nillkin, nincs is): Lehet benne állítani a toll érzékenységét, a nevét, a rajta lévő gombra 32 féle akció beállítható, meg firmwaret lehet rajta keresztül frissíteni.

Mágnes az oldalán erős, jól tart, erősebb szerintem, mint a másik 2 tollon volt, amit próbáltam. Ilyen szempontból az ESR tűnt a leggyengébbnek.

Személy szerint én ezt a sima USB C-s pencil helyett harmad/negyed áron simán tudom ajánlani.

Az ESR Geo pen is tök jó lett volna, ha a töltöttség jelzés nem lett volna totál hibás. Lehet, hogy ott csak én nyúltam 1 hibás darabba. A Nillkin viszont minden szempontból tragédia volt.

Új hozzászólás Aktív témák