Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
formula01
senior tag
3rd party Pencil vásárlás vol. 3, hátha vkinek segít:
3. nekifutásra ezt a tollat rendeltem:
Baseus Stylus Pen Smooth Writing III Series (P80080805213-00) - Wired Charging, Active Wireless Version1-2 órát használtam eddig, de eddig minden tökélketesnek tűnik.
Töltöttség kijelzésről biztosat nem tudok egyelőre nyilatkozni, de eddig úgy van beállítva a toll, hogy ne kapcsoljon ki magától teljesen, és felemelésre ébredjen. (Baseus appban lehet konfigolni, be lehet állítani azt is, hogy 5 perc után kikapcsoljon). Így van kb. dél óta, azóta használtam sztem míg próbálgattam olyan saccra 45 percet is, így merült ~5%-ot. ~17 óra készenléti időt ígérnek aktív használattal, nekem kb reálisnak tűnik.Fogásra nagyon jó, a Nillkin borzasztó gagyi hatású volt.
BT kapcsolat stabil, nem dobálja el.
Baseus app borzasztó gagyi, de célnak megfelel (na meg többihez amit próbáltam ESR, Nillkin, nincs is): Lehet benne állítani a toll érzékenységét, a nevét, a rajta lévő gombra 32 féle akció beállítható, meg firmwaret lehet rajta keresztül frissíteni.
Mágnes az oldalán erős, jól tart, erősebb szerintem, mint a másik 2 tollon volt, amit próbáltam. Ilyen szempontból az ESR tűnt a leggyengébbnek.
Személy szerint én ezt a sima USB C-s pencil helyett harmad/negyed áron simán tudom ajánlani.
Az ESR Geo pen is tök jó lett volna, ha a töltöttség jelzés nem lett volna totál hibás. Lehet, hogy ott csak én nyúltam 1 hibás darabba. A Nillkin viszont minden szempontból tragédia volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-book olvasók
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest