Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Micro Four Thirds
- Házimozi haladó szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- VR topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
umfrider
senior tag
Sziasztok
2018-tól 2022-ig használtam egy 2017-es 12,9-es ipad pro-t. Imádtam, bántam, hogy eladtam, azonban egy jobb kütyü reményében tettem.
Lecseréltem egy 2021-es M1 12,9-es pro-ra, bár nem lett volna szükségem rá, de ezt a döntést hoztam. A VA panel és a chip miatt jelentősen csökkent irodai felhasználás melletti képernyőidő sajnos csalódás (2017 - 11 óra képernyő, 2021 - 8 óra képernyő)
Sebaj, feleségem fogja használni grafikai programokra, dizájnhozAzonban, segítséget kérek, melyik ipad-et válasszam. Legfontosabb az üzemidő és, hogy 12,9-13” legyen. Irodai alkalmazások, Office, böngészésre használom, semmi másra
Köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Gray Zone Warfare
- Elektromos autók - motorok
- Építő/felújító topik
- Google Pixel topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest