Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
Valahol nem értem ezt a "kerülöm a google-t" dolgot. A többi mivel másabb, vagy jobb? Szerintem egyik kutya, másik eb, mindegyiknek megvannak a maguk ilyen-olyan húzásaik. Sokan aggódnak a "személyes" adatok és egyebek miatt, ami elég vicces (persze a gdpr hadművelet pont erre is volt jó, hogy aggodalmat keltsenek), miközben már évtizedek óta mindenhol meg kell adni bizonyos adatokat és van internet és felhő ésatöbbi...
Ha teljesen zárt rendszert akarsz, akkor vegyél egy Synology NAS-t, azon van saját office, saját tárhely, távolról elérheted a saját appjaival vagy böngészőben és akkor csak nálad van minden dokumentum, stb. Ja de az is neten keresztül működik, akkor védd le jól...
Szóval szerintem kissé túl van ez már reagálva több oldalról.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest