- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
Valahol nem értem ezt a "kerülöm a google-t" dolgot. A többi mivel másabb, vagy jobb? Szerintem egyik kutya, másik eb, mindegyiknek megvannak a maguk ilyen-olyan húzásaik. Sokan aggódnak a "személyes" adatok és egyebek miatt, ami elég vicces (persze a gdpr hadművelet pont erre is volt jó, hogy aggodalmat keltsenek), miközben már évtizedek óta mindenhol meg kell adni bizonyos adatokat és van internet és felhő ésatöbbi...
Ha teljesen zárt rendszert akarsz, akkor vegyél egy Synology NAS-t, azon van saját office, saját tárhely, távolról elérheted a saját appjaival vagy böngészőben és akkor csak nálad van minden dokumentum, stb. Ja de az is neten keresztül működik, akkor védd le jól...
Szóval szerintem kissé túl van ez már reagálva több oldalról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest