- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- 3D nyomtatás
- CES 2025: elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- ZIDOO médialejátszók
- Nyomtató topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: viszlát, TrackPoint!
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalanchoe
senior tag
Rövid értékelés a Logitech Rugged Folioról:
Már harmadik napja használom, igaz, még nem írtam vele nagy szövegeket, de az eddigiek alapján teljesen jól használható, meg vagyok vele elégedve.
A belehelyezés nem olyan egyszerű, persze nem is lehetetlen, de miután egyszer beleteszed az iPad-et, nem igazán fogod kivenni.
Szerencsére a billentyűzetet simán hátra lehet hajtani (szóval nem is kell kivenni belőle), ilyenkor a fizikai bill.zet kikapcsol, és a virtuális billentyűzettel lehet szöveget bevinni.
Maga a billentyűzet kicsit másabb, mint mondjuk egy laptopon, de teljesen megszokható, én még kényelmesebbnek is találom a szövegbevitelt. Előnye, hogy nem koszolódik annyira, és cseppálló, valamint nagyon csendes a gépelés. Minden ékezet megtalálható rajta, annyi, hogy vagy fel kell címkézni, vagy meg kell tanulni mi hol van. (Ezzel nekem nem igen volt problémám, mert már megszoktam a billentyűk elhelyezését.) A tolltartó nem rossz, bár nem tudom, mennyire lesz tartós, eddig egész jól funkcionál.
Én meg vagyok vele elégedve eddig, mindent tud, amire szükségem van egy billentyűzetnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Proxmox VE
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- 3D nyomtatás
- CES 2025: elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külpolitika
- LEGO klub
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 2020 11" 128Gb (MY232HC/A) , Space Grey 6 hónap Garancia, TÖLTÉSI CIKLUS: 211 Akku:92
- Apple iPad 10th Gen. 64GB WIFI Pink, Karcmentes, Csak Kipróbált, Rózsaszín, 1 Év Apple Garancia
- ReMarkable 2 tablet alig használt, extrákkal!
- Lenovo Yoga tablet 11 (4GB 128GB YT-J706X)
- Samsung Galaxy Tab A8 10,5 4/128GB tablet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest