Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalanchoe
senior tag
Rövid értékelés a Logitech Rugged Folioról:
Már harmadik napja használom, igaz, még nem írtam vele nagy szövegeket, de az eddigiek alapján teljesen jól használható, meg vagyok vele elégedve.
A belehelyezés nem olyan egyszerű, persze nem is lehetetlen, de miután egyszer beleteszed az iPad-et, nem igazán fogod kivenni.
Szerencsére a billentyűzetet simán hátra lehet hajtani (szóval nem is kell kivenni belőle), ilyenkor a fizikai bill.zet kikapcsol, és a virtuális billentyűzettel lehet szöveget bevinni.
Maga a billentyűzet kicsit másabb, mint mondjuk egy laptopon, de teljesen megszokható, én még kényelmesebbnek is találom a szövegbevitelt. Előnye, hogy nem koszolódik annyira, és cseppálló, valamint nagyon csendes a gépelés. Minden ékezet megtalálható rajta, annyi, hogy vagy fel kell címkézni, vagy meg kell tanulni mi hol van. (Ezzel nekem nem igen volt problémám, mert már megszoktam a billentyűk elhelyezését.) A tolltartó nem rossz, bár nem tudom, mennyire lesz tartós, eddig egész jól funkcionál.
Én meg vagyok vele elégedve eddig, mindent tud, amire szükségem van egy billentyűzetnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest