Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mellbimbó
csendes tag
Neked mi közöd van hozzá? Teljesen lényegtelen és nem hiszem hogy neked kellene eldönteni hogy hol vagyok jó helyen, úgy hogy semmit nem tudsz.
A kérdésre koncentráljunk, had ne magyarázkodjak már. Aki nem akar segíteni az nem segít, de feleslegesen kár tele irkálni a fórumot. Tudom hogy szar hogy nem vettek fel rendőrnek, de lépj túl ezen.
Köszi
-
Mellbimbó
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tud arra mondani nekem egy megoldást hogy ha kitiltottak ip alapján egy játék szerverről, akkor oda hogyan tudnék valahogy bejutni? Valami ip hamisító progival esetleg? Régebben invitelnél volt a netem és ott csak annyi volt hogy újra indítottam a routert, de most upc van és itt ez nem működik, esetleg nem lehet valamit állítani a beállításokon hogy minden indításnál új ip-m legyen?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pici telefon, óriás akksival?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Fotók, videók mobillal
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- Microsoft Office 2019 Otthoni és vállalati verzió (PC / MAC)
- Eladó játéklicencek: GOG, Microsoft Store, EA, Steam áruházakhoz!
- Call of duty modern warfare 2
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest