Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
falsetrue
tag
''paranoid irányba indul meg a fejlődésed'' && '' nem mersz kimenni a grundra''
Teljesen jogos amit leírtál
Elég sok problémám is van emiatt, pl nem volt még sosem barátnőm (bár még eléggé fiatal vagyok), majd 20 órát görnyedek gép előtt, valamint a gimiben is eléggé hanyagolom a humán tárgyakat (ügyvéd biztos nem leszek emiatt)
Amúgy: http://www.fsfeurope.org/projects/ipred2/ipred2.en.html
jó művelődést -
falsetrue
tag
utolsó mondata : ''nehogymár engem birizgáljanak''
pár év és fognak.. ahogy előbb utóbb azokat is akik 15 méter mély kutat furnak telkükre, de már 1 ideje be kell jelenteni, mert ha van pár rossz szomszédod már most felnyomnak a te pár 10 ezer büntidért , mert nem jelentetted be a 10 meteres lyukadat az adozott penzedbol vett telkeden.
Nehany év mulva azok akik bejelentették a kutakat, kut adót fognak fizetni, mert kilobbizzak a vizmuvek.. na ez egy picike szelet volt. A lenyeg h mindenki fizettetni fog veled valamivel tobbet, es tobbet evrol evre... Azt veszed majd evre, hogyha semmit sem csinalsz, es nem fogyasztasz, akkor is majdnem annyit fogsz fizetni, magyarul altalanyt...
Szoval sajna biztos lehetsz benne, h par even belul MO-n is valtozik a torveny.
Es szepen scannelik a szolgaltatok a portjaidat P2P, vagy egyeb utan kutakodva, mert ok is tul szeretnek elni a nyomast.. Vagy mert részesedest fognak kapni..
Nameg, most már vanis jogerős szabályozatlan törvényük...
(azéert volt eszük, a software szabalmi dolgot nem szavaztak meg usa-t majmolva legutobb par eve...) -
falsetrue
tag
bátor ember a szomszédod. Én nem merném felválalni a jogi következményeit egy szomszédba utp kábel passzolásának. pláne azóta nem, mióta az EU-ban is szigorították a jogdijrendszert.
ami nem más, mint ha valaki a téren madonna számot játszik a gitarjan, ami után nem fizet jogdijat, es te penzt dobsz neki, akkor törvényt szegsz, ha hallgatod, törvényt szegsz, ha nem nyomod fel őket, akkot bünpártolásért is törvényt szegsz. -
falsetrue
tag
semmi, 57-es korzet, 1 mbit (12-ert)
-
falsetrue
tag
57-es korzet es semmi..
-
falsetrue
tag
-
falsetrue
tag
12K ennyit fizetek havonta az internetert. (telefont egyaltalan nem hasznalom, nyilvan a kotelezo telefon benne van - es ez meg akcios, ha kulon rendelem meg a telefont es a netet, akkor tobb lenne)
na akkor elneztem, szoval a 2. fazisban vagyok, nem az 1.-ben
[Szerkesztve] -
falsetrue
tag
Jászárokszállás is 57-es, miért a 0.-ban van?
Más 57-es körzet miért csak jóval később?
értem, h a teszt miatt, de miért nem 4x akkora kliens területen teszteltek inkább szintén 57-es körzetben?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Robot fűnyírók
- Tőzsde és gazdaság
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest