Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireLord
aktív tag
feltettem ezt a windvr-t de nem megy a hang. kép az van de hang nulla! valakinek tipp?
-
Jarod1
veterán
valaki?
-
Jarod1
veterán
Hogy a fenébe tudok törölni csatornákat? Auto scanra tettem és 250 csatornát programozott fel, pedig csak 50 van..
-
Combika
csendes tag
Szia!
A Windvr3 kimondottan felvenni jó,de tévézni is nagyon jó.A TXT-et is kezeli,
ha támogatja a tunered.
A távirányítót hogy kezeli-e, az tuner függő,nekem a mostani tuneremhez(Elsa vision 200)ezt a progit adták gyárilag,és a távirányítóval jól működik minden.
Remélem tudtam segíteni.
Csaó. -
sziasztok! arra lennék kíváncsi ,hogy ez a progi pontosan mire is jó? tehát csak felvenni lehet vele vagy pedig tvt nézni is és teletextet olvsani. másik kérdésem (
) ,hogy a távirányítót tudja e kezelni a progi? (tehát nem kell hozzá külső driver.) válaszokat köszi! -
fzs68
csendes tag
A grafikus kártyámhoz(+tv tuner, FX5200 Personal Cinema) kaptam Intervideo winDVR progi. Jelenleg MPEG2-ben veszek fel de szerenék Divixben betudom állítani hogy ezt tegye vagy MPEG2-ből konvertáljak(de mivel)
Köszönök minden hozzászólást.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Házimozi haladó szinten
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Gamer PC minőségi alkatrészekből! I7-9700KF/2TB HDD/800GB SSD/32GB RAM 3600Mhz Rog alaplap
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) ,hogy a távirányítót tudja e kezelni a progi? (tehát nem kell hozzá külső driver.) válaszokat köszi!