Hirdetés
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Mostantól nem kell az Intel segítsége a többképkockás képgeneráláshoz
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- A pénztárcák imádni fogják az ID-Cooling új CPU-hűtőit
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple asztali gépek
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Micro Four Thirds
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
-
PROHARDVER!
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alloy
csendes tag
Nem teszteltem, például a Battlefield3 bármelyik szerveréről "Timed Out"-tal kidob az meg ugye rengeteg szerver, a TeamSpeak meg egyedül engem vág ki.

Még 1szer megmértem és itt a veszteség:
Hogy tudom én ezt fixálni windowsban? Mert a TuneUp, CfosSpeed humbug véleményem szerint, semmit nem csináltak. -
Alloy
csendes tag
Sziasztok!
Olyan segítség kéne nekem hogy: mikrohullámú internetem van, 15/15Mbit es, a sávszélesség rendben, a ping rendben. Viszont TS3 kidobál állandóan, BF3 timed out-tal kidob pár perc után, C&CKW vagy RA3 szervert ha indítok iszonyúan laggol. Csak szólok hogy nem a gépben van a hiba 4magos proci van meg játékra való VGA.
Három különböző gépről ledobál a TS3 és az online játékoknál jelentkezik a lagg is. Próbáltam már: MTU beállítást, TCPOptimizert, TuneUp-ot, különböző internet optimalizálókat, a windows solgáltatások közül az Udnp és SSDP letiltását, router cserét, a router klönböző beállításait, a szolgáltató a router felé fix ip beállítást javasolt de az sem jött be. Szóval Torrentezni, netezni tudok de másra is szertném használni. Ötleteket szívesen fogadnék mert én kifogytam.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- BMW topik
- Hardcore café
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Arc Raiders
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 RC drón szett - újszerű állapotban, táskával
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Microsoft Xbox Series X 1TB Játékkonzol 2 konti (kiegészítőkkel)
- ZBook Fury 17 G7 17.3" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest