Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Projektor topic
- A Switch 2 helyett a Steam Deckre fókuszál a Borderlands 4
- Milyen egeret válasszak?
- RAM topik
- 3D nyomtatás
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mesterien csapta le az OpenAI reklámparáját egyik konkurense
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
Köszi
Hazudnék ha azt mondanám hogy értem. Egy samsung np350 u2b gépem van. Win7 64bittel. Segít ez valamit? Amugy az iphonemmal is probaltam csatlakozni, azzal is csatlakozott, mégse jött be a wifi kb 1 órán keresztűl. Aztán most fogja rendesen. Viszont a gépet sajnos kikapcsoltam közben, uh annak nem volt esélye feléledni. Esetleg vmi egyéb tipp amit a gépemen érdemes kipróbálni? Valamilyen biztonsági szintet csökkenteni vagy nyilvános hálozati beállításban valami? Csak tippelgetek... Vagy ezeknek semmi értelme?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Path of Exile 2
- Gyúrósok ide!
- Honda topik
- Autós topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó airpods 2 pro !
- Apple Watch ULTRA 49mm titán gyönyörű állapot! Fulldoboz! Akku 86% 2026 május 30-ig Apple garancia!
- Thinkpad X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjolv gar
- Érintős Dell Latitude E3410 (i5 10 th gen, 8 GB, 250 GB SSD, FHD-touch) AkciÓ
- Sennheiser HD 560S vezetékes hifi fejhallgató
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hazudnék ha azt mondanám hogy értem. Egy samsung np350 u2b gépem van. Win7 64bittel. Segít ez valamit? Amugy az iphonemmal is probaltam csatlakozni, azzal is csatlakozott, mégse jött be a wifi kb 1 órán keresztűl. Aztán most fogja rendesen. Viszont a gépet sajnos kikapcsoltam közben, uh annak nem volt esélye feléledni. Esetleg vmi egyéb tipp amit a gépemen érdemes kipróbálni? Valamilyen biztonsági szintet csökkenteni vagy nyilvános hálozati beállításban valami? Csak tippelgetek... Vagy ezeknek semmi értelme?