Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
BLUE TORNADO
senior tag
Sziasztok! Van egy 4 Mb-os netem, és égy egy antennás 150Mb/s-os TP-Link-es routerem. Reggel és napközben tűrhető az internetem, este kb. 7 óra tájba olyan szinten belassul, hogy az nem emberi. A Cod 2-n szoktam multizni, és ott van olyan, amikor a ping felugrik 800 és 999- re. Ha már 90-100-as a pingem, akkor nagyon jól megy minden. Ha multizok, akkor mindent kikapcsolok (torrnet, böngészők, skype, stb.), vagyis csak a cod multi megy, de így is hamar felugrik a pingem. Már a router menüjében is átállítottam a frekvenciát, de sajna az sem segít. Lopni nem lophatják a netemet, mert jelszavas. Hiába felhívom a központot, ott azt mondják, hogy hiába rákapcsolódnak távolról az internetemre, ott minden rendben van, és a 4 Mb/s helyett 8-at mér a speedtest. Szerintetek van erre valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProBook 640 G8 14" Core-i3 3.00GHz / 8GB RAM / 256GB SSD / Win10 Pro
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / ThinkStation P330 SFF/számla, garancia
- iPhone 8 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs