Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen széket vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
ezt nem értem mért nem lehet visszaállítani a méretet. valami html kód pl a href=lap.hrml target=_blank kódot még megpróbálnék próbáltam de nem tom ott hogy lehet beállítani az ablak méretét :(
-
azt írják valami spyware. valaki találkozott vele? amúgy már próbáltam a méretezést. lehet ,hogy a dumprep 0-k?
-
deaz dumprep
-
UP! :O :O :O
-
moonman
titán
mindig az utoljára becsukott explorer ablakméretét veszi felbukkanónál (hacsak nincs megadva az oldalon, hogy mekkorába nyissa - ugye ilyen is van) szal fogj egy ablakot, több ne legyen nyitva, méretezd be, ahogy kívánod és csukd be. innentől ekkorában fog felbukkanni.
nem inkább dumprep.exe? hibanaplózó rendszeralkalmazás. ha valami kifagy, elindul és lenaplózza a hibajelentést. ebből következik, hogy a hibajelentés szolgáltatás (error reporting) működteti. -
hi az lenne a problémám ,hogy egy honlap óta ha egy olyan típusu linkre kattiontok amelyik új ablakban nyitja meg a cuccost akkor az ilyen kicsi és téglalap alakú tehát az oldal kb 40%-a. hol lehet ezt beállítani ,hogy teljes ablakab nyílon? pls help és gyorsan. ja és mi az a Dumperp.exe? folyton elindul autómatikusan.?
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest