Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- LG LCD és LED TV-k
- Amazon Kindle
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
tomcs
őstag
ennyire nem vagom de keletitol - bar nincs olyan ro6 messze, sot kozelebb van mint a nyugati - nincs ide kispestre semmi epkezlab kozlekedes, a metro is csak atszallassal, megkerulve a fel vilagot szal nem vagyok elonyben ha metroval m1ek mintha busszal. raadasul ha esti vonattal jottem meg jart az 50es villamos mire ideertem es utolso egynehannyal haza tudtam jonni ha +1 ora mire ide jutok le7 az se fog jarni.
jo persze ha csinalnanak masfel oras menetidot gratulalnek nekik es marha boldog lennek de asszem europai szintu intercitynk meg sokaig nem lesz.. par eve marha buszkek voltak hogy a rapid mar majdnem 100km/h atlagsebesseggel m1...
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest