- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Fujifilm X
- Milyen széket vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpdY24
csendes tag
Köszönöm, tehát nem lehet/kell külön még egy értékpapír számlát nyitni mint a TBSZ-ek esetében. Csak ebben akartam teljesen megbizonyosodni. Egyébként ki mit vett az utolsó napokban illetve ki mit vár a 2025-ös évtől a pénz piacon? Én VWCE és IBC1 az egyszerűség kedvéért.
-
SpdY24
csendes tag
Sziasztok. Csak infóként, én ma UniCreditből utaltam be IB-re előre jegyzett utalással és kb 20 perc alatt ott volt a számlán a pénz. Van viszont egy olyan kérdésem, hogy amit nem szeretnék TBSZ-re tenni azt csak a sima számlámon majd megveszem? Eddig még csak TBSZre vásároltam az elmúlt 2 évben de a mostani szabályozás miatt nem szeretnék extrán adózni ha esetleg 3 év múlva kellene a pénz. Köszi.
-
SpdY24
csendes tag
válasz
UberMutant
üzenetére
Gondoltam nem csinálok 2 kört de akkor így lehet nem ártott volna. Azt hittem revoluton az euró utalásnak van díja bizonyos összeghatár felett. Azért van esély h beérjen a pénz vagy megy vissza a feladónak?
-
SpdY24
csendes tag
Sziasztok. Nemrég estem át a migráción és tegnap este meg is ejtettem egy eurós be utalást asszonypajti számlájáról. Adatokat rendben megadtam. Eddig IBCEnél ha eurót is utaltam azt saját revolutos számláról. Lehetséges, hogy ennek 1 napos átfutási ideje van? Vagy esetleg az a baj h nem saját számláról érkezett. Szerencse, hogy próba 200 euróval próbáltuk először. Köszi a tippeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- OpenWRT topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple Macbook Air M1 13,3" 512GB 8GB - KARCMENTES
- MSI GeForce RTX 4090 GAMING X TRIO 24GB - Friss wellness - Garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi