- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gamescom 2025: Jubileumi csúcs-VGA-t villantott az ASUS
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mini-ITX
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
patus11
csendes tag
Valakinek még hasznos lehet: mégsem nyitok Ersténél devizaszámlát 1 db eseti Erstebróker -> IBIE pénzmozgatáshoz, mert majdnem ugyanannyira jön ki nálam a közvetlen kiutalás és az erstés devizaszámlán keresztüli. Az utalási díj ugyan kicsit kevesebb lenne az utóbbinál, de ott van 3,23€ havidíj, virtuális kártya pedig nem kérhető a nagyon régi, de kiváló bankszámlám és keretszerződés mellé. A plasztik meg ~13e Ft. Újabb számlacsomagoknál és sokmilliós szabad deviza mozgatásánál megérheti erre a célra friss devizaszámlát nyitni virtu kártyával, mert állítólag a ~7e Ft-os idő előtti (6 hó) számlazárási díjat meglévő és maradó ügyfeleknek nem terhelik be, ha hamar meg is szüntetnék.
-
nort_on
senior tag
Nekem volt EUR számlám, oda átvezettem és bankkártyával feltöltöttem Revolut-ra, onnan meg beutaltam IBKR-be. Bocs, hogy állandóan én, de kevés olyan dolog van, amit az elmúlt 3 évben ne csináltam volna.. Lol...
Azt kell még kiszámolni, hogy direkt utalás ERSTE EUR szla > IBKR mennyi lenne, ha nincs ide bankkártyád (számlákhoz hozzá tudod rendelni a kártyád, lehet van ennek is díja, vagy egy virtuális kártya az EUR-hoz).llletve, ha egyéként is van 2024 TBSZ-ed (és arra akarod ezt a pénzt), akkor oda átvezetni és a TBSZ transzfer kapcsán átvinni ezt is, mint cash. Ennek is van díja, kb deviza utalás kondíció, asszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- Diablo II: Classic és Resurrected
- EAFC 25
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nioh 2 (PS4)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- AMD Ryzen 5 5600G processzor - garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest